Veronica, läs..

Gumman efter allt som har hänt, allt som håller på att hända. Jag vet inte, men jag har en känsla av att du har förändrats, det kanske jag också har, jag vet inte. Men du är mitt allt i alla lägen du är den jag går genom eld och vatten för det är dej jag offrar allt och lite till för. Du vet att du har mej du vet att jag alltid kommer finnas där. Men du säger att du vill ha tillbaka tiderna med mej och sen då? När vi väll ska träffas orkar du inte, vad vill du att jag ska göra? Om du inte orkar så finns det inget jag kan göra åt det, då blir det ju så att jag börjar vara med andra. Såklart. Jag ber dej vara med, varje dag frågar jag, jag får alltid svaret att du inte orkar, eller att du inte kan. Hjärtat även om jag inte visar det, så vill jag också verkligen att det ska bli som förut.

Veronica Åhrberg du är allt för mej. Jag älskar dej så otroligt jävla mycket bästavän. Glöm aldrig det.

Det är synd att en sådan fin vänskap ska gå itu..

hej bloggen.. hur mår ni? själv mår man typ skit.. ni kankse märker att jag och hannah inte är lilka tajjta längre har inte träffat henne på typ en vecka nu.. Tycker det är synd bara att det blir såhär.. Ingeting skulle komma imellan men det kunde tydligen det.. jag venne.. orkar inte.. idag ska man nog chilla hemma ska alledeles sminka mig bara för kul.. och sen kanske ta lite kort. Ikväll ska man ju förfan festa! måste hitta en jävla fest! annars så blire chill hemma eller kanske slagg hos någon. vi får se. nu sitter jag iaf och har ögonbrynsfärg på och ska snart tvätta bort och fixa ordning lite! vid klockan fem ska man träffa en snubbe , nice! ah men hejdå!

Jag vet inte om jag klarar smärtan ni två ger mig..


Nu ni!

Jag och elina langar videoblogg snart! :D

<3!


Saknar våra dagar gumman, Vi syns på lördag!
Älskar dig!


¨¨







        Jag älskade dig mer än något annat på denna jord..
                   men ändå tog gud dig ifrån mig..
                        


-

Det var du & jag emot världen.. </3
Hej bloggen, sitter hemma och tråkar har precis kollat film med familjen.
Idag ska jag inte sova hos hannah jag pallade inte.
så man ska vara hemma och chilla.
Imorgon måste jag hitta på något
jag typ ruttnat här hemma..
aja orkar inte skriva mer!
tjarrå!


bla bla bla bla ! (YY)

Sorry för den fula designen men det går inte så bra för mig.. För minns inte vad alla kod mallar stog för..
Men haha ni får nöjja er med den här ett tag så ska jag försöka lösa allting sen. För nu måste jag
vila min skalle lite haha.. Puss!

Fäääk u


( GAMMMMAL BIIIILD HAHA! )
Hej bloggen, nu känner jag mig ganska frisk! bara lite hosta kvar med ingeting att klaga på ;] . Igår skulle man dragit på fest men då blev den inställd så det blev bara chill hemma med mamma och syrran. Men idag ska man slagga hos hannah så det ska bli sjuuukt nice. längesen man träffa den bruden! Aja nu ska jag chilla gaaaalet! hejdå!


JAG SAKNAR DEJ VERONICA BEBIS!!

Tjaaa. Sitter i soffan och kollar på teve, har precis duschat, asskönt. Va inte med på träningen så mycket idag för jag är ju fortfarande sjuk. Tror det blir slagg hos Elina imorn, om planerna går som planerat :) Hooooopppas! Riktig tjejkväll sådär liksom :DD Faaaan att veronica är sjuk bara. Så jävla dåååligt, hon kommer missa fett kul grejjer, inte okej! Aja pallar inte skriva mer nu, ska hämta en fet chipspåse och cola och chilla med livet (Y)




jävla fint

Lov och grejjer, jävla nice!
Ligger i min säng och chillar med livet. Har träning ikväll så ska snart käka och packa ner allt skit och sen rulla mot bussen :) Ciaaaao


Har börjat lyssna på den här låten igen. Lyssnade på den HELA TIDEN förut. Så jävla bra, tro mej man blir beroende!

Fanfanfanfanfan..

.

Detta fält måste fyllas i

Har laddat ner två filmer. Dumma mej och Fear of the dark, niceeeee.. Kanske laddar ner någon till lite senare om jag får tråkigt. Har läst klart boken också. Ganska bra var den faktiskt :) Imorn ska jag till skolan iaf, mår mycket bättre nu. Skulle ju gjort matteprovet idag, men missade ju det så får ta det någon annan dag :) Aja ska kolla film nu. puuuss



Snart är det jag som är kuuuung!

Tja, tappade precis mobilen bakom sängen, orkar man ta upp den? Näe.. Såå ni som ringer och smsar och allt vad ni nu gör får helt enkelt vänta på svar tills jag orkat fiska upp den.. Är fortfarande sjuk. Ska sätta på någon film snart och bara chiiiiilla. Veronica ska till läkaren idag och kanske få medicin. Hoppas hon blir frisk, saknar henne så jääääävla mycket, har inte träffats på snart en vecka. Sjukt. Aja skriver sen. Puuuöööss


Född till stjärna helt enkelt..

kär.lek

Vad händer i stuuuugan? Ligger i sängen och chillar vilt. Snackar med lite folk, nice liksom. funderar på att dra en slagg. Vet fortfarande inte om jag ska till skolan imorn. Mår fortfarande skit illa. Feeeett kuuuul! Eller? Aja måste bli frisk till helgen iaf, för då jävlar ska det rööööjas!!


Fyfan vad söt jag är.

-------

Cha bloggen! Sorry för att jag inte uppdaterat men är sjuk.. så har verkligen ingen lust vid data..
Men jag börjar skriva när jag mår bättre! Och medans så kommer Hannah uppehålla er! PUSSSAR!

Wowooww

Fyfan får sån jävla sommar känsla av den här låten, så jävla nice. Fan vad jag längtar, ska bara glida runt i min mopedbil med veronica ragga småpojkar och bara leva livet. Sen ska jag och veronica till öland med hennes famij FAAAAN VAD NAJS DET KOMMER BLIIII!! festa varje kväll, chilla, bada, dricka cider, nattbad, grilla GAAAAH!!



DUNDUNDUNDUN

Käkade precis och nu mår jag sjukt illa det är något fel, har mått illa i flera dagar nu.. Har knappt ätit någonting. Gravid? nej driver :)) Vet inte varför menmen. Kanske stannar hemma imorn också om jag inte mår bättre, får se. Haha juste måste bara berätta att jag verkligen HATAR när folk inte kommer till saken. Som min brorsa han kan sitta och berätta något i en halvtimme men kommer ändå aldrig till saken, så jävla irriterande, som när vi satt och käkade han satt och snackade och snackade och snackade, sen sa jag "men kom till saken" och då sa han saken.. Hah jävla homo :) Ska läsa lite i min bok nu, så att den tar slut snart. Poss och kjam.


Visst ser det gott ut? Det är jag som har fotat (a)

You called me strong

Tjaaaaaaaaaaaa. Ligger i sängen och lyssnar på musik och snackar med lite folk på fb och msn. Har precis läst typ 70 sidor i en bok känner mej så jävla duuuktig! Har feber, skit ont i halsen och ont i huvudet, så jävla synd om mej..


.

tjo. jag är sjuk. ska ner och käka. skriver sen.



Vad vore jag utan dina andetag.

En tanke, ett val, en chans. Ett misstag.. Eller? Hur ska jag veta om jag gör rätt eller fel. Hur ska jag veta vad du vill? Jag vet inte längre, jag har ingen aning, jag antar att det är dags att börja lyssna på hjärtat nu.



Fl1ppppmode!

tja är hungrig och har skit ont i ryggen. fyfan asså. har inte käkat något idag är så jäääävla hungrig men mår illa när jag öppnar kylskåpet, inte bra. ska vänta en stund sen ska jag försöka äta igen. har träning idag, får se hur det går, är sjukt trött just nu. aja ska dra, kanske sova en stund, älskar att sova <3 slutade halv 12 idag niceeeee, bye



..


( jag saknar dej.. )
Tjeeeena bloggen, Hur mår ni ? själv mår man lite sådär. Har nästan precis käkat donken såååå gott ! Och nu har jag fått smakat OREO glassen ( stavning ) , den var mega god faktiskt! (Y) I alla fall idag har man inte gjort direkt så mycket äckel skolan som vanligt och sen drog hem och sov lite.. allt jag gjort.. kl. 22.00 ska jag dra ner och kolla big brother med syrran.
det är ju typ som ett ålderdomshem nu -.- .. aja nu ska jag dra för jag pallar icke skrive! CIAO


don't you let my heart die boy.

tja, drog hem en timme innan vi slutade idag för jag skulle till ett ställe och göra en sak.. :) i skolan hände inget speciellt som vanligt typ. det rullade på sen va dagen äntligen slut. aja har inte så mycket att skriva men kanske skriver sen. kjam..


Lite söt bild på mej och min brorsa. Jag spelade baseboll förut för er som inte visste det. Min brorsa spelar fortfarande och har spelat i landslaget, och i Holland och sånt. Hihih ja, jag är stolt :))


Inte min musikstil på något sätt, men jag gillar texten! :)


Gamla tider.









´


Om jag bara kunde spola tillbaks tiden & aldrig
trycka på play..


Bara för att jag älskar dej.











LAlalalalal (YY)


Den där låten är faktiskt jävligt nice, får mig på bra humör.. men den låter mycket bättre på spotify ;)
Happiness- alexis jordan !


happyface! ´

 
 Hej bloggen, sorry för dålig uppdatering för min del ;).. men har vart på kryssning med mami och min syrra och jag har verkligen inte haft tid till att blogga ifrån mobilen eller sådant.. Kryssningen var iaf sjuk galet & riktigt jävla nice. Träffade otroligt trevligt folk och massa fulla gubbar.. xD men det fanns ju lite unga också ;)). Men det håller vi hemligt för lilla bloggen (YY) . Iaf snart drar jag in till stan med elina , så ska väll börja klä på mig snart och fixa håret.. sminket är ju redan på såklart ;] . Då kan man ju också bara tagga inför ikväll för då är det PARTEEEEY!! Aja kyss på rumpen!


It didnt slow me down

Kollade på gamla bilder på datan. vad ska man säga? Tider..








Jag är duuktig!

HEJ! Sitter och skriver svenskan just nu, går bra.. Men har slut på ideer nu.. Ska skiva 400 ord ungefär har snart gjort det. Skriver om pedofiler. Massa känslor som jag försöker få in i texten liksom, men det är ganska svårt, kan ju inte skriva typ "äckliga jävla pedofiler ska leta upp dom jävla svinen och sätta en kula mellan ögonen på dom" asså tycker det är så jävla äckligt asså, tänk en äcklig gubbe på 40 år som går på en liten brud på 8 fyfan.. något annat borde han väl förfan få.. Förstör hela tjejens liv liksom, usch fy och blä. Nejmen vafan, ska ta fram matten snart tror jag, ska ju göra prov imorn tror jag. Om jag inte tar det nästa vecka, eftersom att jag inte är klar. Aja skitsamma herrååååå!

Just nu ;)



/ Hannah

Ska käka snart, sen ska jag hitta mina skridskor, sen ska jag plugga matte, sen ska jag skriva svenska grej.. Mitt liv är ganska jobbigt faktiskt, har börjat ta skolan seriöst, känns jävligt bra faktiskt! Har aldrig riktigt brytt mej så mycket men nu kämpar jag på som aldrig förr. Nu är maten klar. Skriver senare dåååååe. kjam



grym!

Så jävla fint hjärtat! <3


Äkta vänner sviker inte.

.

My happy ending..


Hej bloggen! , kommer nu då ett inlägg för dagen.. imorse drog man till skolan gjorde matteprov och sen har man nästan bara chillat med elina hela dagen och så. efter skolan låg jag och prata tele med johannes i typ hundra år tills johan och hannah kom till mig så var vi lite sådär.. och sen drog vi upp te träningen och kollade och har fått ca 3 bollar på mig nu också.. KUL! aja.. på torsdag kväll drar jag på kryssning ! så jävla nice! aja . nu bjussar jag på en bild sen ska jag nog chilla vidare! pussen!


when you burn in hell..

Shooo. slutade typ 10 över 3 idag så drog jag till centrum och mötte johan (a) sen åkte vi till veronica och chillade lite där. ska inte gå in på detaljer. men veronica lämnade rummet så vi fick vara ensamma (a) klockan 6 typ drog vi till träningen, men ingen av oss va med.. båda är skitförkylda och har ont i halsen ;o aja. ska typ sova snart för jag är riktigt äckligt trött.




i found you..

Tjenare bloggen! , hur har ni det ? (A) själv rullar allting på som vanligt. Idag drog jag aldrig till skolan för mådde illa imorse.
Så jag chillade hela dagen med min underbara hund wilma. Sen vid tre fyra tiden började jag fixa mig och sen körde mina föreldrar mig till tullinge station och då drog jag in till centralen och käkade tacobar med hannah! sjukt nice med tacobar asså . Iaf jag var ju så duktig och tog med mig kameran men tog knappt bilder och har ingen lust att lägga in dem just nu .. men iaf.. efter vi käkat drog vi till hemköp och jag köppte choklad och sen ville hannah kolla på ett "partylinne" hahah, men då var allting stängt typ.. så vi drog hem och jag frös sönder tack vare bussfittan! HATA SL! men till slut kom jag hem te min varma säng.. och sen dess har jga bara suttit här :) .. imorgon ska kanske johan och hannah komma te mig efter dom slutat så ska vi kolla på våran träning och det.. sen händer det nog inte så mycket vad jag vet.. men orkar inte skriva nu kyssen!

you're fucking perfect to me

ska träffa baaaby snart, sen ska vi dra till stan och käka tacobar bara för att det är alla hjärtansdag (a) fett söööta vi är dååååe!! nej men det ska bli nice. hörs sen då. pöööss!



Ibland när jag saknar dig så tänker jag på oss och alla minnen som vi delat


Like your nothing.

bildbomd..














Minnen! <3

Chaaa, bloggen........


Chaaa, bloggen.
Idag har jag haft skit tråkigt och bara legat hemma i sängen och typ sovit och smsat med lite människor.. och sen följt med pappa te centrum för att köpa chips ;$ hihi..
Igår var jag med lite folk hos johan, det var chill.. :)
och sen efter det sov elina hos mig också och då kollade vi på
lite film sen somnade hon innan mig så jag pallar inte kolla klart
filmen så jag somnade.. haha. och sen skulle hon dra vid ellva på kallas
så ja jag har verkligen haft tråk idag.. men jaja..
Matchen i fredags gick skit bra fast det kunde gått bättre om
domarn inte skulle blåst när vi gjorde mål..
Men vi förlorade med bara 3-0 och på första halvlek släppte
vi inte in ett ända mål , så det är skit bra jobbat tjejer!
Ajaa vem bryr sig?.. nu ska jag tråka vidare
och snacka med lite folk och lyssna musik..
Puss på stjärten!!

daaaaaaaaaaaaaaamp..

äckliga jävla blogg.se som inte kan ladda upp bilder för dem inte har rätt kod... -.-

Love

Kom precis hem, sjuuukt nice kväll har det varit. är galet trött nu så ska lägga mej i sängen och kolla på någon film. puss!


Jag och ellinor. hah söööööta

Yeey!!!

Så jävla taggad! Fest imorn med veronica, elina och boysen. Så jävla niiiice!! hihi skulle bara berätta det.



..

Om du lämnar mig gumman, så kommer jag efter dig..
jag kommer aldrig klara ett liv utan dig..
älskar dig.

..

patetiska jävla idiot! sitter och snackar så otroligt jävla mycket skit
när du inte ens känner mig..!
"kommer ändå kasta ut dig." GÖRE DÅ DITT OMOGNA FAN!
sitter och säger att JAG ska ta livet av mig, men dt skulle nog
vara skönare för alla om du fucking bara drog!
ÅHHHH!! ÄÄÄÄÄÄCKEL!!


" jag önskar jag bara kunde få se ditt vackra leende, en enda gång till.."

Cha bloggen!, nu är helgen fixad och dt kommer bli nice bara allting löser sig med hannah och det! finns här gumman.. <3!
och imorgon har jag skola och sen ska jag spela match emot järfälla sen dra hem och duscha sen ska man dra iväg och fixa lite saker och sen dra på fest! är sjukt jävla taggad förutom att en kille har typ daaamp på mig och ja.. men sånt man får stå ut med när man bor i den här skithåååålan!! ah, tjatade lite på pappa för ett tag sen om vi kunde hämta ut min jeansjacka som jag beställde för ett tag sen.. men nej då vill han hämta den imorgon istället så YEAH! rött hår och nu en ny jeansjacka! så jeffla nice.. lite nytt sådär.. Förresten så är svenska nationella avklarat nu också (y) känns nice, bara engelska , matte och no;n kvar då! fyfabylon! aja pallar inte skriva mer! CIAO!

muuuuusik!









Såååååå jääääääävla bra!!

Du är det bästa jag har.


Jag älskar dej pappa.. <3

Du är inte ens värd att spotta på.

.

I'm falling to pieces

Drog till veronica efter skolan och va med henne och elina asnice. färgade elinas ögonbryn och veronicas hår rött. blev skiiiiiitsnyggt! sitter och lyssnar på musik nu, ska nog sova snart. har prov imorn. fett kul ju.. måste typ plugga lite känner jag. men det tar vi sen, aja ska dra nu för har äckligt ont i huvudet herrrråå :))


Jag älskar dej

Still strong.

sitter i skolan just nu, skrev inget igår för jag kom hem ganska sent, sen käkade jag tårta sen drog jag och duschade. satt vid datan en liten stund men pallade inte skriva mådde skit dåligt. Sitter iaf och väntar på att veronica ska ringa, måste snacka med henne lite om helgen, har hänt massa knas, så nu kanske hon inte bllir bjuden på en fest. horungar.. blir iaf fest på fredag och lana med boysen på lördag häääärligt, söndag blir det nog bara sitta hemma och chilla vilt. aja måste göra min jävla låtanalys sak nu. tjarååå


Hej bloggen! sorry om jag suger på att uppdatera ..

Hej bloggen! sorry om jag suger på att uppdatera .. men jag har världens jävla skit internet och då kan man bara va inne på vissa saker och ja.. Iaf , idag var det nationella i svenska.. gick helt okej , förutom att jag fick lite damp på betty ;).. men ja så kan dt gå.. efter skolan drog jag till hannahs skola och sen drog vi och träffa johan och några sen drog jag johan och hannah hem te hannah och sen skulle jag och hannah dra till träningen.. det var nice. ska dessutom spela match på fredag! TAGGAD!! Imorgon ska jag kanske färga håret rött! så jäkla nice. hoppas jag då passar i det också ;) .. men ja som ni ser blir mitt inlägg lite rörigt.. men jag orkar verkligen inte skriva så.. ah hejdå :]

<3

Cause it's you and me and all of the people with nothing to do nothing to lose and it's you and me and all of the people and I don't know why, I can't keep my eyes off of you..


i'll show you mine if you show me yours first..

pallante göra värsta inlägget för mitt internet är skitsegt av någon jävla anledning.. imorn fyller min brorsa år wooowowow typ :) han fyller 16, stor pojke de där :)))) aja ska ner och käka något, macka tror jag för jag är hungrig sådeså, tjarå.


Jag älskar dej brorsan <3

Hold my hand..


Varför måste kärleken va så jävla svår..?


Lämna mej inte nu.

Du är allt jag behöver.



dirty situation

TJAAAAAAAAAAAA sitter i skolan och gör fan ingenting. lyssnar på musik och smsar med veronicas sötnosen :)
ska tydligen nattvandra med henne på fredag, hah typ nice :) vi ska lana med boysen i helgen också, ska försöka hitta någon fest och köra galet. läääängtar. Idag vet jag inte vad som händer kanske träffar någon, slutar sent -.- imorn kommer veronica till min skolan igen och sen drar vi på träning på kvällen niiice. har fett med träningsvärk i mina ben efter helgen. jag och veronica dansade gaaaalet!! Aja måste jobba med något nu. har typ egetarbete för min no lärare är sjuk. pööööss!!

So hold me when I’m here,

love me when I’m wrong, hold me when I’m scared, and love me when I’m gone.

Tja sitter i sängen typ helt jävla död, så jävla trött.. lyssnar på musik och chillar med livet typ :) snacka med några också :) ska snart gå och ta bort sminket och gå och sova innan jag somnar på datan.





...

CHaa bloggen! , Som ni kankse vet så har jag inte vart tillgänlig till att skriva ett inlägg eftersom jag sov hos hannah hela helgen ;) . Vi har typ chillat hela helgen och kollat skräck.. jag var ju typ skiträdd ;o! sen fick vi flipp och började dansa som galningar och det var sjukt kuuuuul!! haha så dygna vi också.. ;) Sen idag drog vi till skogsäng och kollade matcher . vi skulle stått och sålt saker till laget.. men det var några andra som gjorde det åt oss istället.. eller osm tog vårt pass så vi sket it.. :) sen drog vi och käka pizza vid typ åtta nio. så nu sitter man och bah är helt mätt.. Är inte ett dugg bekymrad över den här veckan eftersom vi har " kärleksvecka " i skolan så vi kommer typ bah chilla hela dagarna.. NICE! FÖrutom att vi har nationella tisdag och torsdag! Men nu skiter vi i det.. Jag ska fortsätta sitta här och vila med musik.. så kanske skriver imorgon! PUss!


.



i'll be here until it's over.

Heeej på er. ligger i sängen och myser med datan :))) Har precis kollat på 2 skräckfilmer, veronica sitter och snacka med mej men jag dissar henne och lyssnar på musik ;p aja kanske skriver sen, ska kolla på en annan film nu. puss. :)



asså ah.. vad ska man säga?..


HEHEHEHEHE!!!!


DissarN

Kom hem för en stund sen, sitter och väntar på att veronica ska sluta så jag kan dra till tumba och möta henne. vi ska fixa en sak.. :)) Sen är det träning ikväääll nice! Veronica sover antagligen här i helgen som vanligt typ ;)) underbart.. och jag har tydligen utegångsförbud man bah whaaat?!?!?!? ah fan glöm att jag sitter inne den här helgen också, inte en chans. finns inte i världen liksom. aja sug min lilltå. tjarå


Gulligt..

Godnatt!



CHA ÄCKELBLOGG! ;) , hur är läget ? själv är det typ skit ,


( veronica tar sig an stången ;] , var ett tag sen.. )
CHA ÄCKELBLOGG! ;) , hur är läget ? själv är det typ skit ,  lite problem hemma och sånt.. men det löser sig.
Idag så var jag i skolan och gjorde No prov som gick skita bra. Nu har man ju fixat G kankse till och med G+ till och med! Nice ! Efter provet mötte jag Hannah , Stefan , Johan och Filip i centrum och sen drog vi till min skola och dom fick en liten rundtur haha! Sen drog vi hem till mig och drog ut med min hund och sen skulle dem ha sin jävla pizza så vi drog upp till centrum igen och sen skulle dom tydligen dra hem.. Men kul hade man. Garva ju typ 24/7.. Efter dem dragit hem så drog jag och hannah plus några till , till skogsäng och satt där och chilla tills min papi kom och hämta mig. sen har jag typ bah suttit här och haft lite humörsvängningar..! Sitter just nu och lyssnar på musik & snackar med min älskling Hannah! Jävla idioter det finns alltså..! Men det tycker jag vi inte ska gå in på nu ;) Men nu ska jag dra.. CIAO!


..

ÅHHHH!! SÅ OTROLIGT JÄVLA TRÖTT PÅ KILLAR.. ANTINGEN SÅ ÄR DEM BARA UTE EFTER SEX ELLER SÅ ÄR DEM FAN BAH RIKTIGT JÄVLA DUMMA I HUVUDET! DEM TROR ATT DOM KAN FÅ VILKEN JÄVLA TJEJ DEM VILL OCH SEN  BARA LEKA MED DERAS KÄNSLOR! RIKTIGT ÄCKLIGA JJÄVLA SVIN SÄGER JAG BARA.. ! FYFAN!


Om du bara visste

Tja bloggiiiisch.. kom precis hem från saaaalem. drog dit med johan och stefan och när vi kommer dit sitter vi och väntar på filip typ aslänge. sen kom han till slut då drog vi och träffade veronica, sen drog vi och käkade pizza. eller boysen gjorde det och vi snodde från dom hihih (a) sen drog dom hem för dom skulle gymma, tuffa grappar! så jag och veronica gick in i centrum och träffade på emelie, mickis och typ 15 andra.. sen drog vi till skogsäng och satt där och snackade skiiiit, trevligt :)) och nu är jag hemma, har fått en sticka i foten, asont.. Aja nu måste jag dra har hänt en grej som jag inte tänker ta upp här.. hörs.


Skitsöt bild från 6an? eller 7an? :o aja gammal iaf

kommer du ihåg?

Det gör jag.. jag kommer ihåg varenda ord du sa.



ojdå

Jag & Hannah är duktiga bloggerskor som kan underhålla många läsare ;$$$$ hihi busigt!
 


lilla stefan faceplantade innan sommaren! Stackarn!


feta rötägg!

För det första så var det bara ett stort misstag , att få känslor för dig.
Att ens få tanken av att du var den rätte..
Jag pallar inte med skiten du ger mig..
FUCK U!


Yeeey

Fett snygg design, visst? :D Ganska opersonlig liksom.. men vi har den bara så länge! Aja skulle bara skriva lite nu ska jag typ gå och dö för jag har fett ont i huvudet..



Chaa bloggen! Idag drog jag till skolan och kom..


Chaa bloggen! Idag drog jag till skolan och kom nästan försent men nej då är inte min språklärare där så vi har håltimme så irriterande!! så jag spelade pingis med några och bah chillade i någon timme sådär.. Sen sa vi ha So och då är inte våran So lärare där heller och vi ska lixm ha prov imorgon.. så jag har inga ord och allting är bah skit.. ORKAR INTE! Så jävla irriterande med skola.. orkar inte skriva mer.. hejdå..


Just nu..


Jag klarar mej nog ändå..

Hejhopp sitter i sängen och käkar citron <33333 så jävla goooooott!! och lyssnar självklart på musik. Asså varför kommenterar ingen av våra 300 läsare? Skumt.. Är fett trött efter den här jefla dagen, så ska typ ta bort sminket snart och lägga mej i sängen och kolla på älskade heroes eller något (a) ÅÅÅÅHHHHH 2 dagar kvar till helgen är så JÄVLA TAGGAD!! Gaaaal1. Hoppas bara veronica kan komma ut, annars blir de typ hemmakväll och FYFAN FÖR DET! Nej men nu ska jag rulla vidare. Pöööööss!


Aaaaaaaaaaaaaaaaw!! så jävla små :'D finaste Lina och jag ;)

videoblogg!


Skoooolan

tja sitter i skolan och gör ingenting.. har so men är typ klar med allt och är sjukt hungrig så jag pallar inte. har lunch snaaaart :DDDD aja ska dra n, skriver när jag kommer hem. ska typ träna med linda ikväll, nice! puss

heeeeeeeeeeej

sitter och käkar lite, har precis sminkat mej så ska försöka hitta något som jag kan ha på mej.. måste göra något åt mitt hår också. KATASTROOOOF! aja måste dra nu så jag hinner göra allt utan att komma försent till skolan pöööööööss


2 år sen typ.. :)

Orkante..

Tja har precis duschat. träningen va nice men nu ska jag sova för jag är äckligt trött.. skriver imorn, puss



Crazy days, Wild nights!

Hej bloggen! , Idag har jag vart i skolan och fått schema för kärleksveckan som vi har nästa vecka! Så skönt att inte ha vanliga lektioner men ändå jobbigt att ha nationella på tisdag & torsdag.. så jävla nervös.. Man får ju fan hålla tummarna på att klara det annars dör jag ;o .. Iaf efter skolan drog jag till tullinge och var med hannah i hennes skola en stund! Älskar den bruttan asså! Efter det drog vi hem till hannuh och sen tog vi bussen te mig och hämtade mina tränings kläder o klubben sen drog vi till träningen och flumma galet! Har mega ont i benen också så det gick inte så bra direkt.. Men nu skiter vi i det.. Imorgon är det onsdag och då ska jag försöka fylla i mina gymnasiumval och sen bara sova bort hela dagen! Sköööönt!
Men nu ska jag nog försöka lägga mig i sängen och läsa min skolbok! Puss på rumpen!


RSS 2.0