nu kööör vi!

Tja, har fixat mig och så. har svarta tights och en kort svart tubkläning tyyyp. kanske kommer med på någon bild ikväll får se (: men jag ska typ möta william sen ska vi till elina och folket. troooor jag, vet inte än, ska slå en pling till chefen och se hur det blir ;D kommer bli galet nice ikväll. hoppas ni också får det skoj, hörs imorn!



man skadar inte om man älskar vilket du faktiskt säger att du gör.


vaaaaaaaalborg!

Tja, kom hem ganska sent igår, hade asnice faktiskt :)) idag ska jag vara i salem med lite folk, ska ta och hoppa in i duschen om några minuter och sen försöka få tag på en pontus-pervers elina :D



TAGGA!!

nu drar jag in till stan, hörs imorn. hejjs!



vem fan har snott mitt påskägg??!?!?

Det är borta..

tjaa när jag kom hem var det tydligen någon jävla moppe träff utanför mitt hus, man bah skojj??! vet inte vad som händer ikväll asså. elina snackar om någon jävla bio med några boys? aja det är väl bara hänga på antar ja ;p heheheheh!! aja skriver seeeen! hejdå :D


Jag sätter på lina. och hon gillart!

lite kul sådär


HAHHAAHHAHA hur söt? :D

Om du bara visste

..♥


oooomg

hej har inte kunnat skriva något idag för jag har bara sovit, är jättesjuk. min hals är helt svullen så jag kan knappt prata, och har typ migrän, jättejobbigt faktiskt. tur att baby har underhållit mig med massa söta sms iaf (a) aja jag ska försöka sova nu så jag blir frisk till valborg. Fyfan om jag är sjuk då asså..


gaaah så heeet, dör ;pP

the story's not over

Hejsan, jag är jätte sjuk och mår inte alls bra, kan inte äta eller något. aja ska försöka sova eller något.
puuuuuss

somnar snart

Chaa . Sitter just nu o har so.. As. Tråååk.. Igår träffade jag hannah o vi snacka lite om allt som hänt.. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men ahh.. Senare så kom älsklingen o vi myste lite.. Och idag blire bah chill.. Men kan inte skriva mer nu . Ciao

you're bringing me in and then you're kicking me out again

Mjaou kattN, vad händer råååå? näe ingenting liksom, ah men nice ju, ah liksom typ japp!
Tjaaaa, kom hem vid halv 3 idag, slutade 2 och har typ inte gjort något speciellt på praoen typ lekt med mina mini fans och bara glidit runt som den player jag är, hihi! nej drev men aja, hejjs!


Haha men sköning där :))

i love you boy

Asså jag är kär, så jääävla kär, helt sjukt.

Snygg boyfriend jag har va? Världens fiiiiiiiiinaste!

his favorite color's green

Tja, kan inte sova, tjarå!


I love you!

                                                                

U making me smile!

Hej bloggen! , sitter just nu och käkar ostbollar och dricker lite läsk! Dagen har vart sjukt nice! vaknade runt nio och sen drog jag in te stan med Irma och vi träffade mr.e och han fixade lite grejjs te irma ;).. Sen chillade vi lite i solen och tog en varsin glass! Sen tog vi pendeln till huddinge och hämtade hennes systemkamera och har tagit ca 250 bilder tror jag det va ^^ .. helt sjukt. haaha! men sen drog vi hem te henne igen och fixade lite grejjs sen drog vi te centrum och kollade runt lite sen tog jag pendeln hem! , Valborg är nästan redan planerad! Galet nice kommer det bli säger jag bara!
TAGGA TAGGA TAGGA.. hehe. Imorgon äre skola oh sen ska jag träffa älsklingen och sen träning. Men vi hööörs bitches! PEACE OUT!

i do anything for you

Hejsan, jag drog till salem centrum för att träffa elina men så var hon i södertälje och hade missat bussen och jag som inte har något tålamod på något sätt drog hem igen för jag orkade inte sitta där och vänta i typ 40 minuter. Ligger iallafall i sängen nu och lyssnar på musik, ska nog sätta på någon film och försöka sova, är sjukt trött.



no one's ever burned you.

shooo pallade inte följa med pappa idag, kom hem sent igår så jag pallade inte gå upp typ klockan 9 när jag hade sovit i typ 3 timmar så jag sket i det. Jag ska iaf käka något snart, sen ska jag till min brooo Elina ;D Imorn är lovet slut också men inte ska man tillbaka till skolan inte, nej nej. Nu äre bara kötta prao i två veckor, nice fan. Dagis med sovstund och grejjer, kan ju nästan inte bli bättre!



Don't make me change my mind

Jag älskar ju dig.. ♥



what you, what you waiting for?

heeeeeej, sitter här och gör inget speciellt, Daniel är faaaailarn! hihi, ska nog rulla hem snart tror jag. Imorn ska jag och pappi åka motorcykel hela dagen så ja vet inte när vi kommer hem, men vi ska åka typ halv 11 och jag pallante uppdatera innan det, men aja ska vara lite social nu, hörs, hejjs! :)



Free Fallin´


Hej bloggen! , Har sooolat typ hela dagen sen vid fyra kom kussinerna och fikade.. Sen drog jag upp till centrum med mina päron för att handla mat men då var allt stängt så dom skulle äta thai men var inte sugen så jag käka ingeting idag.. Just nu lyssnar jag på musik ska nog snart gå och äta något gott och dricka lite läsk.. Får se vad som händer imorgon kanske träffa någon gullegris eftersom alla är hemma nu ! SOFT! men nu ska jag redigera lite pics. PEACE OUT.


kingen utan k

Hejsan, har precis sovit i typ en timme, jag mådde så jävla äckligt illa så jag typ svimmade i badrummet och grejjer. Fick panik trodde jag skulle dö dörren var liksom låst och allt så ingen kunde ju komma in och hjälpa mig, riktigt läskigt faktiskt. Iallafall så tog jag mig upp till min säng och nu ligger jag här, när jag vaknade stod det chokladpudding med grädde, te, kex med smör och choklad vid min säng, hur gulligt? JÄTTEGULLIGT! Då kändes allt myyycket bättre. Ikväll ska vi iväg på middag hos min moster, tror vi skulle vara där halv 5 som är om 10 minuter, tror pappi har sagt att vi kommer lite senare, hoppas jag iaf. Aja ska tvätta bort det gamla sminket nu och sminka på nytt för jag har gråtit och har mascara i hela ansiktet. Ska försöka ta lite bilder idag också, puss!

but you don't like me

Hejsan bloggääään!!!! Ligger i sängen och lyssnar på musik, har bara varit hemma idag med en kompis supermys ((: Aja ska smsa med lite trevligt folk och sen sova, hare kiiing!



Then I could be your favorite girl, forever, perfectly together



-


( Jag älskar dig baby, du är allt jag har!<3 )
Cha bloggen!, kanske inte är på bästaste humöret just nu.. Tänker alldeles för mycket. Typ alla mina friends är borta så jag är gaaanska ensam just nu haaha.. men familjen blir ju glad att man är hemma mer nu förtiden.. Sov hos pojkvännen två dagar och idag drog jag hem och åt lite god påskmat och har precis myst med hela familjen framför en film. Kanske ska dra ut med någon ikväll? är jävligt fest sugen så skulle va nice! ska se vad fooolket gör idag. Annars kanske det blir mys med pojkvännen idag igen? who knows ;) Men nu ska jag bjussa på en bild på mig och min babe! sen ska jag draaa! ciao !


Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.


I just died in your arms tonight.

What hurts the most was being so close and having so much to say and watching you walk away..

Shoo yo jao!

Har precis käkat, jag och elina drog in till stan träffade en viss Jeff och gick runt lite ;pP Sen vi d 4 typ tog tåget hem, så kom min pappi och hämtade mig vid tåget så åkte vi hem och grillade. Aaaaasgooott! nu sitter jag här och har ingenting i görningen. Får se vad som händer ikväll, blir nog bara att vara hemma och ta't lugnt liksom :))



Jag är så kär, så glad att du är här i mitt hjärta finns bara du och jag.

Hejhej, jag och elina vaknade vid 10 idag så gick vi och käkade lite, sen duschade hon och nu står hon och sminkar sig och jag har redan gjort det för jag är snabb ;p Vi ska snart in till stan om elina blir klar snart :) hon ska köpa skor och en tröja typ. Yees aja ska byta kläder nu, herrå!



jag älskar dig lucas <3

Chaa bloggen. Blev inge vagnhärad.. Så vi drog te donken istället sen blev vi hem körda te älsk .. Sen skulle vi kanske på paaartey men vi pallade inte så vi gick och la oss ist och idag har vi bara chiiillat.. Ska se vad som händer kanske dra på krööök ikväll.. Men ska dra nu. Ciaao :-)

i keep on running.

tja bloggeeeen!!! Ska dra till världens finaste elina nu så hinner inte skriva, men jag skriver kanske ett inlägg inatt när jag kommer hem, eller imorn. pöss!!



buhuhu

ska snart ut och sola, sen blir det väl att åka iväg och köpa en askblond toning för jag tänker fan inte gå runt och se ut så här, som en fucking påsk fjäder liksom. Har haft i silvershampoo 2 gånger men det gul/oranga försvinner inte.. Jajajajajaja! HEJDÅÅÅ!


Den färgen vill jag ha tillbaka..

I lie here on the floor where you left me.

Skulle bara säga godnatt, godnatt! :D


Jag saknar oss

shoo påsk kyckling!!


HEMSKT!! Så jävla ugly så det är inte sant, helt fucking gult/orange. Fyfan.. men det löser sig, ska lägga i en askblond toning så blir det nog asbra får vi hoppas..

avfärgning i hela håååret!

Tja sitter med avfärgning i håret nu för att all gammal färg ska försvinna så det blonda inte blir missfärgat. Men jag tror det kommer bli orange/gult ändå för jag har lite röda toner i min naturliga hårfärg, men aja skit samma får se hur det blir. Måste ner och skölja ur det nu. Slänger in en bild när jag har färgat!

Jag trodde att du alltid skulle stå vid min sida..


(bild ifrån igår.. hade lite tråk ;) )
Hej bloggen, sitter nu med lucas och väntar tills mina päron ska komma hem så vi kan dra te vagnhärad någon gång.. Idag så solade jag galet så jag är as brun på magen och brände mig typ lite vid axlarna.. sjuuukt varmt. Men nu ska jag va social emot pojken min.. HAHA! PUSSS!


run away with my heart.

Ligger ute och solar, så jääävla härligt, sjukt varmt. Älskart! Dunkar musik på högsta mina grannar typ hatar mig för tillfället skulle jag tro ;) aja ska fortsätta jobba med brännan nu.



I Think you love me..


vem faaaaaaaaaan är du??!??!?

Tja, har tråkigt ska snart uuuut som jag skrev för 3 minuter sen, men orkar inte just nu hihihiih!!! Slänger in någon bra låt och en bild, HUR NICE? ASNICE!!


HAHAHA klooockers!


Varför världens vackraste flicka inte log..

hej, hejdå.. neeeeeeeeeeeeeeee!!!!! drev men hej, sitter in my rum och har precis druckit en latte. fett äckligt men ändå. ska snart rulla ut och sola i 10 minuter för jag hinner inte mer för jag ska iväg. kul. eller? nej. aja hejdå.



..........


Vill bli blond igen!

Funderar faktiskt på att färga blont igen, får se hur det blir med de, jag har ju min naturliga hårfärg nu och passar inte sådär jättebra med blont.



kommer du ihåg?

Det gör jag.. Det som inte fick hända hände, du skrev att inget kunde skilja oss åt, det var inte sant.


falskare än dig finns ju bara inte ?

Chaa bloggen. Är heeelt jävla död i hela kroppen efter dagens shopping.. Drog in te stan vid typ tio och shoppade lite grejjs. Ny navelpiercing också! Just nu sitter jag och väntar på babe. Han ska sova hos mig inatt för vi ska dra iväg te vagnhärad imorgon och myyysa galet! Sola och chilla så jävla soft! Aah .. Men nu ska jag vila lite tills älskling kommer sen blire mys framför tv. Peace out! Och juste.. Jag vette fan varför jag ens fortsätter blogga i den här bloggen.. Så jävla meningslöst ;-) så kommer skita i den nu och leva mitt liv .. Har ingen anledning till att ha kvar bloggskiten.. Får se vad jag gör med den :-)

Världens underbaraste!


I love you! ♥

just like a pill.

Ligger i sängen och lyssnar på musik, har inte gjort ett skit idag, hur nice? Sjukt nice! Yees har inget att skriva, brorsan drog iväg och tränade och pappa slutar 6 så väntar på att han ska komma hem, är sjuuukt hungrig.. (Nej jag kan inte göra käk själv) ;pPPpP hihih, aja puss!

Langar en gryyym låt! Hur grym? Gaaaal1 grym!




Don't wanna go back to that place.

Can we work it out, can we be a family?..


words..



summer feeling!

Så jävla hääärligt! Nu ska jag fixa lite saker sen ska jag ut och sooola!! wooowowo, bye.



I almost told you that i loved you.


Tonight it's only you and me..

Honey why are you calling me so late? It's kinda hard to talk right now honey why are you crying, is everything okay? I gotta whisper cause I can't be too loud well, my guy's in the next room sometimes I wish he was you I guess we never really moved on..



fuck you

Chaaaa bloggen. Inatt sov älsklingen hos mig och vi kollade lite tv sen va jag alldeles för trött så vi gick och la oss ganska tidigt sen har vi bara chillat hela dagen och sen var han tvungen att dra hem te sin hund. Imorgon blire shopping med älskling eller säå ska jag dra in själv.. Vi fåååår se;-) och nu ska jag sluta på nattvandringen ! Sååå jävla sköönt för nu betalar mina föreldrar busskort åt mig istället! Så ska lämna in mitt busskort snaart. :-) men nu ska jag dra upp te centrum och köpa mat kanske skriver mer ikväll. Puss :-)

baam

Tja ligger ute och solar så jävla nice, galet varmt och jag har fan blivit ganska brun! ;) Baby sov hos mig, suuupermys! Aja ska vara lite social nu och fortsätta jobba med brännan, pöss!

Dagens outfit!

Bjuder även på en dagens outfit ;)!


Mr.Saxobeat..!


Chaa bloggen! Idag har det vart en as skön dag! Drog te stan med Lisa och vi gick och köppte oss en varsin kulglass och satte oss vid sofia kyrkan och snackade om allt! As mysigt och trevligt. Sen drog vi runt lite och tog lite bilder och sånt. Sen drog vi te donken och käkade lite lunch. Och nu är man hemma. Kanske ska träffa älsklingen ikväll eller så ska jag dra på krök i nytorp med Lisa. Vi får se hur planerna blir! Bjuder på en bild nu , sen kommer jag nog lägga in en bildbomb från idag! Men nu ska jag käka! Peace out!

-

-

Jag har allt jag behöver.

Shaaaaa!! Kom precis hem från bion med mina fina brudar Lina och Mikaela, kloooockers det där! Vi kollade på hur många lingon finns det i världen, fett med skoj! Haha garvade så jag höll på att dö :)) Köpte helium balong och hade galet kul också ;) filmade så kanske lägger in en liten video på det imorn.

Imorn blir det nog stan med min sötnos Elina, ruuuuligt! Ska shoppa lite saker, och bara glida runt i solen, hoppas bara det är sol imorn (a) Aja nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och kolla på film eller något. Hare king, puss!


Jag och mina kingliga b-rudar! :)

Jag faller..

Hej bloggish.. Haha nu sitter man ju vid datan så kunde inte hålla mig ifrån bloggningen.. ;p har precis tagit lite nya pics.. bjussar på en dåe! Snart kommer lukas hit och då ska vi nog hitta på något kul. På onsdag blire shopping.. haha om inte lulle kan följa så ska jag åka in själv.. cooling haha! nej men det är lite tråk att man inte får sällskap.. är ganska ensam nu efter allt som hänt.. men tur att jag har babe! Aja ska kila ner nu och kolla film. Puss! ( och nufattar jag ingeting nför det går inte att ladda upp bilder te bloggen ..något cepe med blogg.se antar jag.. )

6månader sen david.. vila i frid .. <3

Hej igen.. Tänkte bara säga att jag kommmer kanske inte uppdatera på en vecka. På torsdag drar jag te vagnhärad med älskling och kommer hem på måndag.. Så har inte tid till bloggning.. Men vi hööörs om en veeecka! Puss!

du är mitt allt.. <3

Du är den ända jag har baby.. Tack för att du finns & stöttar mig.. jag älskar dig.. chaaa bloggen! Min helg har vart toppen. Bara myst med lulle och käkat god maat.jepp jepp.. Idag har man fikat och soooolat ett tag sen drog jag och lulle o körde cod ! Nice. Sen skulle han dra och jag gick ut och solade lite till med en lax macka.. As gott ju.. ;-) men ahh somnade i solen och sen pallade jag inte ligga kvar efter det.. Men nu ska jag dra ner för nu ska det grillas ! Puuuuuss :-)

Kall cola, musiken på högsta och 25 grader varmt

Det är gött!

Sooool <3333

Hejsan sitter ute och solar nu, så jävla nice. Kanske ska dra på bio idag om mikaela svarar. Nej nu ska jag fortsätta kämpa på med brännan, puss!



I know you're out there.

Hejhej ligger i sängen helt jävla jätte död :) Kanske drar och träffar någon sen, eller så är jag bara hemma och tar det lugnt som jag aldrig gör :)) aja bye.



döm inte allt du ser, tro inte allt du hör & säg inte allt du vet.




Im leaving home!


ett skott i pannan.

hej jag skulle bara berätta att jag är fett lack och verkligen hatar allt och alla just nu. Har flippat sönder och slagit sönder typ allt som finns i huset och sparkat min fot helt jävla svullen. Skriver imorn eller senare när jag är på bättre humör..

buuuuusigt

Chaa bloggen! Ligger just nu framför tvn och myser . Fast det är finaste vädret ute men är helt döööd känner jag bara.. Snart ska jag iaf dra hem te farmor och käka god mat. Sen ska jag möta lukas så ska han sova här igen. Myyyyys! Idag så vaknade jag upp med älsklingen och vi tog en dusch och sen gick vi och åt frulle. Sen drog jag te farmor och hjälpte till med flytten medans lukas drog hem te sig.. Men nu ska jag dra ha det bra! Ciao :-)

Baby i'm so tired of waiting for you..


Fyll inte ditt liv med dagar, fyll dina dagar med liv!

Jag kommer, jag kommer, jag kommer! :D



Knockout!


CHa bloggen! IGEN ;) har blivit lite blogg galen på senaste tiden.. men det är kul oh skriva av sig lite även fast mitt tagentbord är trasigt.. tack vare lilla klantiga mig (aa) . Nu har man iaf sålt biljetten och är bara glad att jag inte drar dit .. bara fjortisar och blattar.. så ska hjälpa till med farmors flytt och sen mysa med älsklingen istället. Det kommer bli mys. Men nu ska jag lyssna lite musik och kolla runt på fejjan. kanske börja fixa med min egna blogg? ;) får se hur det blir med det.. Aja nu ska jag kila. PUSS !


@Elinus place

Tjaaaa sitter hemma hos elina nu, hon ska typ käka snart sen drar vi till säby och har träning, men hon ska inte vara med. Aja orkar inte skriva mer nu. vi hittar väl på något trevligt ikväll och imorn är det the waaaave!!! wowowowowo!! tagga :)


Rest in peace.

David, Jag tänker på dig varje dag..
Alla minnen & dagar med dig kommer aldrig
försvinna.. Du är underbar & jag ångrar
mig enormt att jag lämnade dig..
Ett år sen man fick se ditt underbara
leende.. Ett år sen jag fick ha dig
i min famn.. Varför skulle gud
ta en sån fin människa som du ifrån oss..
Det är ofattbart..
Men baby.. jag ska leva varje dag för dig
du gav mig en anledning till att leva.
Jag älskar dig David Persson..
Vila i frid världens finaste ängel.<3


Livet är underbart!


fuuuuckad bild , men man måste ju bjuuuda :]
Cha bloggen! har nästan precis sminkat mig klart och så.. blev en liten överdriven sminkning men har råkat raka bort ögonbrynen så var tvungen att måla dom och då var jag tvungen att ha foundation som dock var lite för mörk.. aja ska alldeles strax dra till tumba och möta upp Johan. Sen drar jag nog hem och solar lite. Underbart väder ute ju! Tror inte jag ska gå och träna idag..  har igentligen ingen ork men måste ändå gå upp och lämna löshåret.. Men aah nu ska jag ge er en länk till en kille som sjunger gaaalet vackert! Davids.p bästa vän..
http://www.youtube.com/user/oboysoda#p/a/u/1/YcMiDs6SukU , men nu ska jag lyssna vidare och byta data ochh fixa lite grejjs! ha en bra fredag allihopa ! PUSS !


moment 4 life...

Hej igen bloggen! , nu ska jag lääämna datan och kolla på BB! imorgon skajag möta upp en pojke som ska köpa min biljett. fick ge han ett lite billigare pris också.. men bättre än inget :]! Imorgon ska jag starta en ny blogg.. en helt egen och en underbar tjej vid namn Lisa ska hjälpa till med en snygg design! Läs gäääärna hennes blogg ; http://timonhs.blogg.se/ anv; kl  lösen; kl
En sjukt söt brud som va på samma krök som mig i helgen..
Men nu ska jag kila ner!PUSS!


living my life!


Cha bloggen! , Nu har man äääääntligen looov! sååå skööönt.. fast ska typ dra iväg på torsdan och kommer hem på måndag.. drar ner till vagnhärad då och myser gaaalet! Iaf.. i helgen ska älsklingen sova hos mig. Vi ska nog se film och mysa. Gaaaalet underbar kille man har! puss på han! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och bara njuter av livet! Bjussar även på en bild ! KYSS


och bock du är tjock.

Hejsaaaan, sitter och väntar på min brorsa som kom hem nu, vi är hemma själv tills imorn så vi ska dra till donken nu. hejjs! :)


Favorit i repris

give me time you know i'm gonna be there..

Love! Love! Love! Love! Love! Love! Love! Love! Love! Love! Love! Love! Love!


bluubbb

Heeej bloggen. Kom precis hem ifrån en mysig kväll hos farmor med lukas. Fast han drog hem. Idag har det vart en liten knaaas dag. Fick prata ut lite med lukas och så om lite saker.. Men det var mys. Juuust nu ligger jag och kollar på bb med syrran. Ska snart nalla o.h på fredag ska jag möta upp en och sälja min the wave biljett.. Sköönt och bli av med skiten! Men nu ska jag draaa. Ciaooo.

mina pojkvänner <3





SÅ JÄVLA HEEETAAAA! JAG DÖR, FYFAN ASSÅ!! Shit min man ska ha tatueringar, annars tvingar jag honom att göra. Så jävla säääässit!

Looking for a boyfriend!

Veronica, har du något du vill säga till mig så säg det face to face, sitt inte och skriv massa jävla inlägg här.

Iallafall hej på er! Sitter i soffan och kollar lite olika bloggar och så, jag och pappsen drog och köpte nya converse och en ny innebandy klubba för någon timme sen, nice! Fick bli rosa converse, alla säger att det är emo men det skiter jag fullständigt i :) Aja är galet trött så ska göra mig en latte och bara chilla vilt. Bye!



...

Allt och alla kan ju fyfan ta sig! Är så. Jävla terött på skiten att der fan finns inte! Ni sitter ovh säger massa jääääävla saker t emigg och sen bah sitter och snackar skit! Men nej sen kommer en av er och ljuger mig rakt upp i ansiktegt! Ni kan seriöst dra! Jag har inte ett skit att göra med er två !

care

Shoooooo, har fixat lite i mitt rum och såååå ligger i min säng och lyssnar på gammal musik som man får massa sommarkänslor och minnen av, så jävla nice. Tror jag ska baka mig en jävla kladdkaka eller något bara för matilda skrev på fb att hon hade gjort det så jag blev fett sugen.. (a) Aja höres!



minnen..


one life one love.

Hejsan, köttade engelska prov första lektionen. gick ju åt helvete ganska fort, gjorde första uppgiften sen sket jag i det. Efter det fick jag tillbaka mitt so prov som jag hade fått g på. Sen kämpade jag vidare med mitt matte prov i tal och räkning, har precis gjort klart procent och bråk då slänger dom in ett nytt jävla prov på mig. Aja, är klar med tal och räkning nu, fick dock inte g så måste göra om det.. -.- Blir ingen träning idag, orkar verkligen inte, är helt jävla slut så ska bara vara hemma och ta det lugnt för en gångsskull.



sjukaste dagen..

Heeeej bloggen. Idag försov man sig och missade två lektioner.. Duuuktigt .. Sen missade man idrotten för att snacka ut med elina om lite saker ....... Efter skolan drog jag te tumba och mötte upp irma sen drog vi hem te henne ficade oss lite och käka sen drog vi och mötte några boys och det var kaaaos i huddinge.. Gängbråk och ena killen vi vad med fick en jävla smäll i ansiktet.. Skriver inge mer om det.. Efter det drog jag te stuvsta och sen åkte jag te rönninge och träffade älsklingen. Vi snackade om lite saker och sen tog vi bussen te mig och myste lite. Imorgon ska jag dra på möte och sen ska jag ha träning.. Men nu måste jag gå och fixa mig för sängen.. Pusss :-)

n o l i f e

KÄRLEK
1. Är du singel nu? Kanske det
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Yes
3. Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? - Absolut
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Aoo
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Oja!
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Hehehhehe!!! Ja ;p
7. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Japp..
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Om jag har
9. Sparat något från ett gammalt förhållande? - Jau
10. Somnat gråtande pga kärleken? yes
11. Varit på en blind date? neeeeeeej
12. Varit på en vanlig date? fuck that
13. Var det trevligt? - Nej
14. Har du lätt att bli kär? Blir inte kär.
15. Har du någonsin varit kär? Nej!
16. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? - Ja.
KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? Japp
2. Är du ofta med dina vänner? Varje dag
3. Vad brukar ni hitta på? Allt som går att hitta på
4. Bästa minnet med nån vän? Finns många
5. Säg namnet på någon riktigt bra vän? Veronica
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Japp
7. Har du hatat din bästa vän? - Nej!
8. Litar du på din bästa vän? - I alla lägen
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? yes.
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? yes
12. Vart bor din bästa vän? - I din röv
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? - Snacka skit är bara för 12 åriga fjortisar
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Ja
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Ah
16. Ljuger du för dina vänner ofta? nej
17. Vilken kompis var du senast med? Dom i skolan, annars Elina
18. Ställer du upp för dina vänner ofta? Japp
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Mikaela och Lina
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Mikaela och Linda
SISTA SOM
1. Du fick en puss av? Elina tror jaaaa ;o
2. Sov med dig i samma säng? Joakim ;pP
3. Du delade ett riktigt skratt med? Elina
4. Du gick på bio med? Minns inte :)
5. Du höll i handen? Elina! :D
6. Du gick på stan med? Elina xd
7. Du delade en pizza med? Ingen aning
8. Du ringde? Venne
9. Skickade ett sms till dig? Viktor V
10. Du kramade? Venne ;o
11. Gjorde dig lite besviken? -
12. Gjorde dig mycket besviken? -
13. Du skrev med på msn? - Maria
14. Du snackade skit om? Snackar inte skit.

baby turn it up!


temptation i want you


För en sekund sen fanns du här.



Tja sitter och lyssnar på lite skön musik och snackar med söta människor, skulle ju träffat elina idag men det blev inte så, vi ska träffas på onsdag istället. Imorn är det träning, ska bli nice. Känner mig inte alls lika taggad till träningarna längre, vet inte varför :/ kanske ska ta en paus från bandyn ett tag..

Vill ha dig i mörkret hos mig.


make me move like a freak

Tjaaaaaaaaaaa!! Drog till tha school vid halv 12 idag, ouppsi.. hade klassråd, lunch, syslöjd och idrott sen slutade jag halv 4 men nice då? Ja!!!! Ska nog käka snart sen drar jag och möter min finoboll elajnahoe (a) Aja måste göra lite saker nu, bye! :)



Get over it.

Du var allt jag behövde, synd att en så fin vänskap ska förstöras. Men du ska fan inte skylla allt på mig, och få det att låta som att det bara är jag som gör fel.. Never look back.



baby du är underbar..

Hej bloggen! Ligger nu och myser i soffan framför bb . Lulle drog precis hem. Den killen asså.. Det går fan inte att förklara.. Du är guldvärd! Vi satt ute idag och snackade om verkligen allt det var så skönt att ha nnågon att prata med.. Och efter det så drog vi in och kollade på tv. Myyyys :-) imorgon är det kuk skola sen ska jag kanske träffa irma och ha lite kul. Men nu är reklamen sluuuut. Puuuss !

elina lackar till.

Tja alla fucktards. har haft så jävla underbar dag både igår och idag, och inatt ;p hah kan berätta lite fort vad som hände, jag och elina gled runt lite så stod vi och väntade på tåget, så stod det två killar framför oss så vi började snacka med dom och körde på liksom. Det slutade med att dom följde med hem till elina och slaggade här ;D går inte in på detaljer, it's a secret ;) Aja ska fixa lite saker nu. puss!



pruttilutt

Heeej bloggen! ligger just nu i sängen och väntar tills lulle ska Komma tillbaks igen med en sak te mig. Sen vet jag inte vad vi skka hitta på . Igår kväll va sjukt nice. Mötte upp skogis i rönninge sen träffa vi på jossan och några sen bestämde vi oss för att dra på en fest hos en snubbe i nytorp så vi drar dit och chillar. Det var nice. Sen vid tolv ungefär drog vi hem. Nääästa helg är det the wave också men har ingen att dra dit med . Men det löser sig :-) Men nu ska jag försöka städa mitt rum lite. puuuuuuuss :-)

videoinlägg från igår!


``

Ni ska föreställa mina vänner och ändå så behandlar ni mig som skit.
Varje gång ni ska öppna er käfft så äre alltid jag som bah skiter i men
så fort jag öpnnar mig käfft så ska ni bah hugga på mig?
Jag fattar inte vad ni håller på med.. Ni kan sitta där med varandra
och snacka skit eller vafan ni nu gör. Men sitt inte och säg att ni
saknar våra "gamla tider" eller att ni saknar mig för jag*
har fått nog nu. så snälla bara försvinn ur mitt liv..

Ni har båda fått era chanser.. så skyll er själva..!

-


Man tror sig ha dom vid sin sida.. tills dom hugger en i ryggen.

 
Hej bloggen, sitter här i mitt rum och har precis uppdaterat klart mig mobil. Har inte gjort så mycket idag typ bara legat och myst med lukas hela dagen. Jätte skööönt. Han kommer snart hit igen så ska vi nog mysa till en film och snacka lite. Igår så hade jag träning och sen drog jag till en sak i tumba.. och ja man fick ju upptäcka lite saker.. Tänker inte ta upp det på internet. Men jag tror dom fattar själva..
Ahh nu ska jag kolla runt lite på datan och tänka ut lite saker.
Ciao!

mjaou

hejsan ligger i min säng nu och har fetaste huvudvärken. Elina sminkar sig :) vi ska typ fixa oss lite sen käka och sen ska vi till elina, ska sova där :) ska väl hitta på något trevligt ikväll tror jag. Elina har fixat mina ögonbryn också och jag dog, gjorde så jävla ont, hon drog fett skumt ;p gör inte lika ont när man gör själv (a) aja ska fixa lite saker nu, eller göra en hemma gjord bomb och spränga bort mitt huvud för det gör äckligt ont..



6e saw filmen nu!

Tja har kollat saw hela morgonen, och igår men vi somnade. ska kolla lite på filmen sen blir det frulle sen ska vi fixa oss och möta lulle och veronica och fixa lite grejjer. aja vi slänger in ett videoinlägg sen. puss!



gästbloggare!

tjenixen! 
jag e från texas haha märks det? ;) 
nej men jag är @Hannahs house där de spökar galet. 
idag har de vart blandade känslor i en fyrkant.. [ ]
hiihihi. inatt ska jag å hannah nörda saw serien. och vi skickar in ett videoinlägg senare.
c-ya bitches :d / Elajjnahooooe

wowoowowo

CHAAA bloggen, är hos elajnahooooe just nu och chillar, hon packar lite grejjs. har träning snart så vi ska möta linus och lulle lite foooort sen ska vi dra hem te mig ochduscha och sen ska vi dra till tumba sen blire laaan hos lulleb bulle! niiiice. men peace out ska dra nu! 

Jag kände för förändring.

Det fick bli mittbena. Hade det när jag var mindre och nu kör ja på det igen, tycker inte jag passar med det sådär jättemycket men jag ger det en chans :)

but only one of us is in love

Tja kom hem för en stund sen, skoldagen var ganska chill. Haha det blev kaaaaos på rasten, halva 8an stod och ville in i matsalen fast vi hade lunch om en timme, hah så jävla kul, mattanterna fick damp och dom kallade dit andra lärare och grejjer. lite kul sådär ;p Hade bild sista lektionen och köttade på, fick vg men ska fixa lite saker så det blir mvg, var ju sjuk förra fredagen så jag hade bara den här lektionen på mig så det blev ganska slarvigt. Men aja, ska fixa mitt hår nu, har inte fixat det på över en vecka, typ duschat och satt upp det i en jävla bulle eller toffs, skit fult så nu ska jag platta och fixa, sen är det träning ikväll. sen tumba. kommer kanske hem vid 1 inatt. aja langar fler inlägg sen. Kyss


Haha asgammal bild ;p

Fl1ppppmode!

... Skulle bara säga godnatt och slänga in en jävligt grym låt. Känner att det har blivit väldigt mycket musik i bloggen idag men ja vet att ni gillar det. Även om jag är den ända bruden i sverige som lyssar på "skiten" ;)


blogg.se kan dööööö!

Hade skrivit västa inlägget så försvann hela jävla skiten, lagom kul.. Aja har träning imorn och efter det drar jag till tumba med min favvo brudar elina och veronica, niiiiceee! Yes, har inget speciellt att skriva så slänger in min spotify lista bara för att den är så grym. ----> mjaou <----

running wild!


Hej bloggen! idag har man hafft tråk daaag. snart klar med min onepiece på slöjden! den är jätte ball! :)
Idag har man ju vart på utvecklingssamtal och sen drog jag ut och sprang med fredde.. har typ säämsta konditionen så kunde knappt springa.. :( men ska träna upp den ! Efter jag sprungit drog jag te farmor nya hus och kollade runt. Gulligt litet hus hon fixat asso ;] men alldeles för nära oss ;s kommer aldrig vara fri längre.. :( men lalalala.. Imorgon har man nationella i engelska . Känner mig inte så nervös.. bara att ta det lungt så löser allt sig :] . IAF så är helgen typ planerad och det blir lan med lulle och elina! COD COD COD COD!! wowo. aja bjussar på en bild . PUSS


Länk byte!

Nu är det så att jag tycker alla ni som läser ska kolla in på sagas blogg! En jättesöt tjej som gör både egna låtar och covers, hon är grymt duktig! Hon har en jättebra blogg också, värt att kolla in http://sagahusberg.blogg.se/



jag saknar kevsis..

hej på er, sitter och snackar med lite folk på msn nu och lyssnar på musik och äter ;p ska snart kolla på bb :)) är fett trött så pallar inte skriva mer nu, men hare hejjs!



word.


need to jump in the cold water..

Jag är så jävla trött på det här, trött på allting. Vad man än gör, hur man än gör det så går det rakt jävla åt helvete. är så jävla trött på att ingen lyssnar, folk kommer och går. Kommer och vill ha lite sällskap, ringer när det inte finns någon annan att ringa, snackar med en när den känner för det. Säger en sak men menar en annan. Är så jävla trött på skit snacket, är trött på det fula facet som lyssnar och leker intresserad när orden bara går in genom ena örat och ut genom andra. Jag är trött på att sitta här i mitt jävla fönster och undra vart jag egentligen ska ta vägen, vart fan är jag påväg? Jag leker med folks känslor utan att jag ens tänker på det, jag vet inte vem jag är längre, jag vet inte vem jag har varit och jag vet inte vem jag kommer bli. Jag saknar så jävla mycket, jag saknar min finaste pojkvän jag en gång hade. det tog slut. varför? för jag är så jävla dum i huvudet och drar förhastade slutsater i stort sätt hela tiden, när man bara säger något och ångrar det dagen efter, jag önskar jag hade väntat tills den där dagen som kommer efter och känt den där känslan om det jag gör verkligen är rätt val. men hur vet man vad som är rätt val. det vet man inte, det märker man efter. Jag är trött på att gråta, jag bara gråter och gråter, för vad? jag vet inte, bara för att det inte blir som jag vill, för att jag inte vill bli mer sårad. jag vill inte att folk ska utnyttja mig längre, jag vill inte att folk ska snacka skit bakom min rygg längre. Jag vill höra orden 'jag älskar dig' men inte från vem  som helst, det finns någon speciell som jag skulle göra allt för att få tillbaka. Men det går inte, det är försent, det vet jag också. Men jag önskar, jag önskar så jävla mycket att allt bara kunde bli som det var, att jag någongång bara kan få bestämma själv. Bestämma över mina egna val, jag vill inte att någon går bakom mig hela livet och säger till mig vad jag får och inte får. Jag vill bli 18 och göra vad fan jag vill. Jag har tappat hjärtat i knät, det har ramlat ner på marken och folk har gått på det, blivit krossat totalt. Du som var min andra halva, du tog med dig halv mig när du gick. du gjorde mig hel, men nu sitter jag här halv. Snälla gör mig hel igen. Det är bara du som kan det, det finns bara en kille på den här jävla jorden som känner mig som jag är, det är du som känner mig bäst, du känner mig bättre än jag känner mig själv. Ingen vet hur vi hade det, ingen. Bara du och jag när vi var tillsammans fanns det inget som kunde stoppa oss, vi gick genom eld och vatten tillsammans, ostoppbara. Folk kollade snett och hade sina åsikter men vi gick vidare, hand i hand. Bara du och jag. när du höll om mig på det där sättet som bara du kan. Folk har inte en aning. när jag försöker berätta tar det bara stopp, det går inte. folk förstår inte, det finns inte så fina ord som det behövs för att förklara det vi hade. Jag slår handen i väggen, slår och slår, men jag känner inget. allt jag känner är allt som jag bär på, alla jävla tårar som rinner ut, men det gör inte ont. hur mycket jag än slår kommer det aldrig göra så ont så jag slutar. Jag slår tills jag har brytit alla ben som finns i handen. Men känner ingenting. Din närhet gör mig så jävla svag, när du stod framför mig och kollade ner på mig, rakt i ögonen, den bilden kommer upp i mitt huvud så fort jag hör våra låtar, dom vi alltid lyssnade på tillsammans. Du gör mig knäsvag..

ååååååååååh!!

Är så jävla aaaaaaaaaaaaaaaaaaarg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Över och ut hejdå, ta ditt liv så jag slipper se dig.

Angels lie to keep control..



bra skit musik som inte dagens ungdomar lyssnar på..








im looking at you througt the glass

Tjaaaaaa, kom hem för en stund sen, drog till tumba och kollade ögonen och så för att man måste göra det för att få moped körkort. tog bara en minut typ för hon skrev bara på paperet, var där för någon månad sen så hon behövde inte kolla igen. aja då vet ni, kanske ska till skärholmen ikväll, måste ha en ny jacka, haha har ju färg på den jag har nu, trevliga minnen :) yes hörs sen, bye!


Världens finaste


I guess i just got lost Bein' someone else I tried to kill the pain
Nothin ever helped I left myself behind Somewhere along the way
Hopin to come back around To find myself someday

Lately i'm so tired of waiting for you To say that it's ok, but tell me
Please, would you one time Just let me be myself So i can shine with my own light
Let me be myself Would you let me be myself

I'll never find my heart Behind someone else I'll never see the light of day
Living in this cell It's time to make my way Into the world i knew
Take back all of these times That i gave in to you

lately i'm so tired of waiting for you to say that it's ok, but tell me
please, would you one time let me be myself So i can shine with my own light
and let me be myself For a while, if you don't mind
let me be myself So i can shine with my own light
let me be myself

That's all i've ever wanted from this world is to let me be me

please would you one time let me be myself so i can shine with my own light
let me be myself please would you one time
let me be myself so i can shine with my own light
let me be myself for a while, if you don't mind
let me be myself so i can shine with my own light
let me be myself would you one time... oooh
let me be myself, Llet me be me..

så jävla porrig

Tja kom hem för en stund sen. har tagit bort sminket och så. ligger i sängen nu och lyssnar på musik. orkante kolla på bb.. Drog till skogsäng för att träffa veronica, elina och lulle. asnice så var vi där lite sen drog vi hem till bullen och spelade cod, sen drog jag hem, det är vad som har hänt idag (((: imorn ska jag nog vara med några tror jag. aja ska typ sova nu iaf, helt jävla sjukt trött. skolan dödar mig sakta men säkert.



bögrock.




you were strong and i was not..

And now when all is done, there is nothing to say, you have gone and so effortlessly, you have won. You can go ahead tell them. Tell them all I know now, Shout it from the roof top, write it on the sky love, all we had is gone now, tell them I was happy and my heart is broken, all my scars are open, tell them what I hope would be impossible..


Ingen sa att det skulle göra ont, ingen sa att jag skulle sakna dig, ingen sa att jag skulle vänta, ingen sa att det skulle bli bra, ingen sa att jag skulle tänka på dig, ingen sa att jag skulle få tillbaka känslorna varje gång jag kollar på dig, ingen sa att jag fortfarande skulle älska dig efter ett år..

jump on the tiger

Tja, ska åka och handla nu, hejdå

The truth be told I miss you..

And the truth be told I'm lying.



nemen tjaaa

sitter i datasalen med simon nu :) vi har språkval, fett med tråk. aja ska vara social nu,hejjs!


Matilda, mikaela jag simon och hanna (Y)

Asgamla bilder..












Tjaaa

Hejsan på er! fick en fråga om lulle och veronica är tillsammans. dom är typ tillsammans.. eller dom är på g typ. dom är skit söta tillsammans iallafall och lulle är en jättesöt pojke som är toppen för min favvo brud!

Sitter och kollar på bb just nu iallafall. kom hem från salem för en stund sen, var med lulle veronica och elina. orkar inte berätta vad vi gjorde, hade kul iaf. Aja skriver mer sen, puss!



tell me that you need me

Tja bloggggggen! sitter här och trycker i mig massa mackor ASGOTT! Kan aldrig bli för mycket mat :) Ska snart till skolan och kötta matte den första lektionen, fan vad nice. eller? slutar typ 15:40 idag. fett sent, ska dra lite tidigare för att rulla in till stan som jag anser är viktigare än idrott :)



vet ni?

Jag behöver ingen pojkvän, jag klarar mig bäst själv.

Me, myself and I



I love you!




jag hatar rubriker..


hej bloggen, Idag drog vaknade jag vid kanske halv elva & åt frulle.
Sen drog jag hem till Elina och vi har chillat/flummat
hela dagen. Sen drog jag hem och åt pizza tills jag mådde
dåligt och fick lägga mig och vila.. Snart kommer bb
så då drar jag till tvn! Ska smsa lite med sötnosen
Lulle snart. Kyss bloggen!


118 800!

HAHA! Skickade in en bild till 118 800 och frågade vilken kändis jag är lik, skickade så här:

"Vilken kändis är jag lik?"

Svaret: "Hej! Fy tusan vad söt du var! Du måste vara den finaste tjejen jag har sett hittils, inte bara på jobbet utan någonsin. Du liknar faktiskt Eva Longoria och Jessica Alba. Två riktigt fina tjejer som ändå inte är i närheten av så fin som du är! Stora kramar från dina hunks på 118800"

Hahah! nja det håller jag nog inte riktigt med om.. men om några år kanske? ;D


hejhej bloooooggen!

hejdå bloggen!



gissa vad?

jag kanske ska pierca tungan imorn! Yes har funderat på det ett tag, men alla säger att
det inte är fint med tandställning. men OOOCH, bryr mig inte, ska ändå ta bort den om 2-3 månader så whatever.. ska bara få pappa att gå med på det, han är ganska lätt övertalad så det blir inga problem. hare king!

me and my drum

Shooooooooooooooooooooooooooooooo. nuuuu sitter jag här och avlider. farmor och farfar är här, fett me tråk. orkar inte vara social :)) aja då vet ni, hejdå :)



grattis pappa! <3

Hejsan, sitter och lyssnar på musik och dricker latte. Pappi fyller år idag så farmor och farfar kommer lite senare. orkar inte fixa mig eller något. Haha juste, min mobil är fylld med latte för precis när jag skulle dricka skällde min hund så jag blev jätterädd och spillde över hela bordet, över min mobil, datan och fjärrkontrollen, hähä! aja skriver senare. puss!

I love u ♥

jag känner saknaden inifrån..


Helt dööööd..


Hej bloggen! , Kom nästan nyss hem ifrån heron med lulle. vi såg en film.. ;) Orkar inte säga vilken för är ganska upptagen just nu. Iaf så sov lulle här igår. (fredags) så vi kollade lite film och myste galet. Och idag fick man träffa hans 9 månaders hund Elvis. skkiiiiit söööt! Iaf.. så känner jag mig helt jävla depp just nu.. Livet är väll för bra. Antar jag.. Men orkar inte skriva mer.. Och om jag är dålig på att uppdatera så sitter jag inte vid datan så ofta.. är mest ute med kompisar och så.. Men ska slaggish snart. CIAO


hej to the då

kom precis hem, drog till brantan med matilda en stund, nice brud de där. snackade om allt och ingenting typ :) ikväll ska jag någ vara hemma igen.. -.- men kuuuul, men jag kan nog underhålla mig på egenhand HÄHÄ! nej men ska dra nu. herrå!


Bild från idag. slänger in fler lite senare :)

de tårar som rinner, rinner endå.

R.I.P
Jag saknar dig ♥


f1 7k..

hellöö!! sitter hemma helt jävla ensam. mobbad jävel, brorsan är hos daaaniel och pappa vettefan. har precis kollat på bb. ska snart kolla på harry potter tror ja (a) yes, herrrå!!

k ä r l e k

Ni är allt jag behöver ♥

bu.

hejsan, duschade precis och nu sitter jag soffan och väntar på bb. träningen var väl nice, aja orkar inte skriva är sjukt trött. puss



when you burn in hell..

hej ska på träning snart så skriver bara lite snabbt nu. ska vara hemma ikväll tror jag för va inte i skolan idag. när jag vaknade mådde jag jätteilla och det gjorde jag igår kväll också. men mår bra nu så hoppas det inte kommer tillbaka. Tror jag ska kolla på ALLA harry potter filmer eller något inatt. älskar verkligen filmer som det finns flera av, kan sitta i fleeera timmar och kolla på film efter film. som jag gjorde med saw filmerna. grymt! aja måste packa väskan med alla träningssaker nu. skriver mer sen!

Jag och världens finaste brudar!

-



RSS 2.0