Fuck you, you hoe, I dont want you back.

hejsan, sitter och chillar viiilt. orkar inte skriva. sooorrry liksom men det tar på krafterna. ska gå och tröst äta min chokladpudding snart, så jävla gött! Aja bye.

HAHAHAHHAHA! fyfan, sjukt gammal bild..


-


.

jag orkar inte mer, vill bara bort från det här, ett jävla steg till och allt blir bra allt försvinner, allt jävla skitsnack, alla jävla svin, alla falska personer. jag har lärt mig att vara stark, jag har byggt upp mitt självförtroende, jag har ramlat, legat på marken misshandlad, folk har sparkat på mig, men jag har klättrat upp igen. varje gång har jag tagit mig upp. byggt upp en mur mot skiten, lärt mig att inte ta åt mig. men nu räcker det. jag klarar inte av att vara stark längre. alla har en gräns och min går här. när du ställer dig och spottar mig rakt i ansiktet trycker ner mig, byter ut mig. jag blir inte starkare längre, jag blir svagare, även om jag inte visar det. tar inte tårarna slut snart? alla jävla tankar, alla gånger jag har gått ut mitt i natten, påväg bort från allt. utan att säga till någon vart jag egentligen är, när jag står på bron över där tågen går, inte för att hoppa utan bara för att alla saker som gör livet värt kommer då, alla vänner som faktiskt betyder något för mig. att dom som får mig att må dåligt bara trycker ner mig under ytan för att hålla sig själva uppe. är det ens värt att gå och ställa mig på den där bron? är det värt att slösa mitt liv på det? är det värt att gråta när det blir för mycket? så många frågor utan svar.

/ Hannah Andersson

@ elinas place

chaa bloggen! sitter just nu hemma hos elina och väntar på lulle ;) .
Idag försov jag mig te skolan så jag fick stressa te skolan.. Så missade språk.
Efter skolan så drog jag och elina in till stan och fixade lite grejjs och träffade kalle och jakob.
sen drog vi hem och träffade lulle, sen drog jag och lulle hem te mig och myste lite..
Helgen är iaf planerad och det kommer bli nice!
Men nu ska jag dra. CIAO! :)

hej!

Jag hatar no, ellära och magnetism! Hejdå!

Men ingenting kan bli var det var

Hejhej. sitter och snackar med massa folk på msn skype och fb. alla verkar vilja snacka med mig  idag. skit många som skriver därför jag svarar så jävla segt ;pP aja idag har jag inte gjort så  mycket, drog hem efter skolan och sen drog jag till tumba och köpte lite smink och skit :) sen drog  jag hem så gjorde jag och brorsan pannkakor ;p imorn ska jag till tumba idag för att dagiset jag  ska praoa på måste fylla i en lapp så ska åka dit med den så dom får fixa det. Ska praoa på  dagiset min minsta kusin går på, så det blir någ skoj. men det är ju efter påsk så de är ett tag.

Aja har massor att göra nu, måste plugga no också för jag har horprov imorn och jag känner att  det kommer gå helt jävla åt helvete men det får vi väl leva med :)



Håll huvudet högt..


( Gammal bild.. jag&elina )
Hej bloggen! , Kommer inte skriva om vad som hänt i bloggen.. Så vi skiter i vad jag gjort idag ;)
Helgen känns iaf nästan planerad.. det kommer bli myyyyys med lulle bulle. Nice!
Aaahhh ööööhm vet inte hur det kommer bli med bloggen nu.. Men den kanske kommer
läggas ner. Vi får se hur det blir. Men ha det bra för det ska jag! mihihihihi..

typ mjaou


white trash queen, amerikan dream.

tja, duschade precis ska snart lägga mig i sängen och kolla på teve eller sätta på någon av saw filmerna (Y) Imorn är det träning och jag ska till veronica innan och vara med lulle bulle och linus ;pP yes. Aja kanske fixar ett litet videoinlägg imorn, nice? oooohja! Aja godnatt!


Huehue, hade inga roliga bilder så får bli en på veronicas öga (a)

rubrik äckel

Hej era småkryp, PUMBA HÄR!?! hehehhehe. idag har man vart i skolan och chillat i solen. Sen kom linus , lulle och hannah och vi drog hem till mig ett tag och sen drog vi hem te linus och chillade lite. haha, Linus vart typ helt hyper när lulle gjorde så han svimma.. helt sjuuuukt. Iaf så drog dem ifrån mig för en litet tag sen och nu chillar jag.. Sjukt sköönt. längtar redan till helg..  oh juste..ska försöka börja fixa mycket mer videoinlägg så i kan få lite cash. men nu knullar min data sönder! KYSS!

-









U making me happy
! <3


HAHAH wtf?!

Haha störd gammal video, ruuliga cheyer.

mjooooo

hejhej sitter hemma hos veronica med luuuulleboi och linus :)))) vi ska väl snart hitta på något tror jag. aja ska vara lite social nu, typyyypypypypypyp. hejdå! :)


mot salem!

Tja får bli lite fort nu för jag måste fixa mig för jag ska dra till salem snart och träffa lite trevligt folk :) yeeesyes. Jag och veronica ska ta massa bilder ute i solen idag, så vi slänger in dom senare nice huh? ;) aja måste dra nu. skriver sen pöss!



Nice video från valentine rock. Såååå jävla söta!

Hey sexy boy set me free

Hej era jävla fucktards skulle bara berätta för er att helgen har varit så jävla kinglig, börjar blil frisk nu också, hade sjukt ont i halsen och hostade och grejer men det är snart borta.

Btw alla jävla rövslickare BARAA DRAAAA fuck off vad trött jag är på folk asså, jävla smörande hela JÄVLA TIDEN. seriöst det räääcker får flipp. Yes då vet ni liksom. herråråråråråråårårårårår!!!



Jag älskar dej


( ingen är perfekt... :) )
HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ BLOOOOOGEEEN ! har haft otroligt dålig uppdatering men har inte suttit vid datan. tror jag har virus eller något heeelt gaaalet.. Iaf helgen har vart nice. Spenderades med Hannah , Lulle och Linus typ. Sooooftish. inga detaljer;);) .. Aja, nu äre väll bara köra några veckor i skolan till sen äre påsklov och då ska man chilla. Men orkar inte skriva just nu. KYSSEn

fuck you!


hej du sitter och stirrar jag vet du vill ha mig

tja, ska snart ut tror jag. slutade vid ett idag så va jag kvar i skolan en stund med brudarna sen drog vi till centrum och träffade resten av gänget ;pPPpp sen tog vi bussen till riksten och gled runt där och fixade lite saker. sen drog jag hem. det är fan sommar snart! så jävla underbaaart! aja ska ut nu. bye!

Den enda du kan lita på är dig själv

ska ta en lång dusch och tänka igenom lite saker nu. måste tömma hjärnan..

sommartider hejhej sommartider..

Ge mig soooooooommar!!





HAHAHAHAHAHAHAH fyfan vad jag älskar bilden.

Hammerfall live!


hej to the då

Raderar bloggen nu!!!
























Nej drev. men asså seriöst jag pallar inte, veronica skriver endå aldrig så varför ska jag hålla på liksom? Aja ska plugga nu. No och teori för mopedkörkort. fätt med skoj, eller inte. Men för att vinna måste man satsa you know.

Dag 2- min första kärlek.

Jag har aldrig varit kär.

Dag 1- Presentera mig själv.

Yees, jag heter Hannah som vi alla vet. Har precis fyllt 15 år, jag bor i Tullinge med min lilla familj.. Jag tränar innebandy. Förut var det kickboxning också men det händer någon gång ibland om jag har tid. Har inte så mycket tid nu förtiden..

Brukar vara med kompisar för det mesta, hitta på saker som jag inte får och sånt kul :) På helgerna är jag med kompisar, spelar matcher, festar eller har utegångsförbud. Ja vad ska man mer berätta, finns inte så mycket intressant om man säger så :)

Nästa fråga kommer imorn. Puss!


Hahah fett seriös bild

nu kör vi!

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Ska göra den här listan, en fråga för varje dag. skojj :)
Svarar på första snart!

Never look back.

Tja sitter och chillar vilt. Ska snart fixa lite saker och sen käka lite fort och tagga till för utvecklingsstörtsamtal :) sen drar jag på träning direkt. Aja hörs sen hejdå!


Koooolla vad jag fick av min lärare idag! Så jävla söt! Hon kom fram till mig på lunchen och sa "jag har en present till dig på mitt bord, så kom dit och hämta den sen" jag bah aha vafan är det här nu då. Så går jag dit och får den här! (aaa) Christina Nilzon min favorit lärare helt klart!

-------

Hej äckliga jävla hor blogg, är inte på humör just nu.. är så trött på alla människor så det fan finns inte. :)
Idag gjorde jag lab i nationella.. gick jävligt bra och sen chilla man lite med camilla och mathilda hela skoldagen..
Sen drog jag hem och käka lite och sen mötte jag upp camilla och mathilda i centrum sen drog vi hem te camilla och fixade oss och skiiiiit. sen träffa vi lite trevligt folk.. Sjukt kul kväll med camilla! riktigt trevlig cheey! måste göras om!
me nu pallar jag inte skriva mer.. :]]]]]]]]]] kyss

The first time you ever saw me cry.

You gave me all your love and all I gave you was goodbye.
So good to me so right and how you held me in your arms that September night.


jag älskar dig..


too bad i'm not sad.

tja veronica verkar ha stoppat fingrarna i röven och fastnat där eftersom hon aldrig bloggar..
Aja, slutade tidigare idag, drog hem och sen ner till bussen och mötte lilla elina som satt där i sin ensamhet. Sen drog vi till centrum och sen tog vi tåget till södertälje fixade lite grejer och sen tillbaka.
Måste plugga idag också. No och so såååå jävla kuuul!! Eller?
Har utvecklingssamtal imorn också. fett skojj :))) Eller? HAHA.
nej nu är det flum. tjarå.

.


Tro inte på läpparna som säger ''Jag älskar dig'' tro på ögonen som gråter för dig..

deep inside.

Tja sitter i sängen och veronica ligger och har cp ryck i benen :) min farmor och farfar är här. vi har käkat lite och så.. dom ska nog dra snart tror ja. Jag och veronica kanske drar och träffar någon sen. Eller drar in till stan och chillar i solen eller något. Vi får se vad som händer helt enkelt :) Ikväll MÅSTE jag plugga iaf. Får inte glömma det.. Aja kanske langar ett videoinlägg sen. Puss! :)


Bild från igår :))

hej dagen är chillmode och charlie är bög.

Tja. Tjarå!



HAHAHAHAHHAAH!!!


huehue

hejhej, min moster och mina kusiner är här. Vi har precis käkat, och ska snart göra klart min finfina tårta (aaa) Veronica kommer hit ikväll och ska sova här. så det blir typ skit nice. ikväll ska vi typ bara vara hemma antar jag för vi kommer inte få gå ut för våra föräldrar snackar med varann och litar inte på oss ;p imorn vet jag inte vad som händer ska kanske dra och träffa någon eller något och sen är ju helgen slut. Helgerna går ju så jävla fort. helt sjukt.

Har massa att plugga på också, måste göra so provet på måndag. plugga no och matte och sen inget mer tror jag. Sen har jag utväcklingssamtal på tisdag också. och sen träning. Juste imorn kommer min farmor och farfar också.
Aja ska vara lite social nu. hejdå! :)



tom.på.ord.


Det vi hade går
att få tillbaka ♥
Med dig klarar jag vad som helst hjärtat.

-

Fuck allting.. är så jävla trött på skiten..


I still love you baby..



(Ja.. jag har fett med tråk.)

wanna be someboby else

hej, är sjukt trött. sov förut en stund ;p imorn är det fredag och det ska bli så jävla nice. släkten kommer och firar mig och så.. sen blir det väl att sitta hemma eftersom att jag inte är välkommen på fest nu förtiden.. kanske lika bra det.

when you walk away.


Du hade ett val, och du valde bort mig.

I love you....

Hej bloggen, humöret är väll lite sådär.. Känns nästan som man börjat tappa kontakten med hannah..
Jag älskar dig mest oavsett gumman.. <3 . Imorgon ska jag träna och sen ska jag kanske slagga hos ida så ska man träffa lite trevligt folk. Sen på lördag har man match och så ska jag träffa en hemlig person.. ;) Aja.. kanske inte uppdaterar i helgen är full bokad med massa stuff. Ha en bra helg , puss!
( jag & camila på spex fotot, AVATAR! haha nakeeenfiiis! )


I'll keep you locked in my head

Hej. mår typ skit, är fett deppig hela tiden. Vet inte varför, händer massa skit hela tiden. Pallante. Ska lägga mig i sängen och kolla på saw. Kyss och smek sänglek.

..


I took your words
and I believed

love hurts whether it's right or wrong

You're on your knees, begging please, stay with me.

Tja bloggeeeen! Sitter här i min ensamhet. I skolan var det chillmode, gjorde typ.. inte ett jävla skit :)
Efter skolan drog jag hem. Så ringde Elina och frågade om jag ville följa med henne till stan så det gjorde jag.
Hon köpte byxor och ett linne. och jag köpte hemligt.. :)))
Sen drog jag hem och nu sitter jag här. Ska snart sätta på saw, 1an för jag somnade igår när jag kollade ;p
Har inte sett dom filmerna på evigheter, så fick jag alla igår av brorsan när jag fyllde år. Så jävla toppen!
Älskar dom filmerna, så jävla underbara! :) Stort fan av skräck. Tyvärr failar dom oftast.
Finns inte alls många bra skräckfilmer tycker jag. Och nästan ingen som är riktigt läskig heller.
Aja kanske slänger in ett inlägg lite senare. Puss!


Haha fyfan! Riktigt gammal. Bjuder på den :)

Tjaaaa

Har inte kommit iväg till skolan än.. ska gå snart typ :) dom som är där har lunch nu och sen är det bara 3 lektioner kvar så det är nice. aja skriver väl sen när jag kommer hem eller något. bye!

fan skärp till dig..


Hej bloggen! , idag skulle jag till hudläkarn och ta bort ett födelsemärke typ.. men då ville han skicka mig till en plastikirurg som skulle göra det snyggare! så nu måste jag vnta ännu längre för att bara ta bort en liten jävla fläck lixm.. irriterande..
efter vi vart där så drog vi till gallerian för att gå till livsmedelsaffären och kolla efter mina tabletter jag ska knapra till mitt hår.. Men vi fick dra till sturegallerian istället och köpa! sen satte vi oss och myste på donken. efter det åkte jag och mamsen hem och då fick jag pengar så drog jag till tullinge och mötte upp hannah och drog och sola! soooft.
Imorgon fyller sötnosen år! alla måste gratta henne!! Men nu ska jag dra! Kyssen!


.



it's getting dark, too dark to see

Tja. sitter och väntar på en väääldigt seg person.. :) Duschade för en stund sen och nu är jag fett trött ;pP Har ingenting att skiva typ. Fyller år imorn och ska vara med min kära fru veronica. nice! Sen är det träning som gäller sen hem och dö typ :))) Aja skriver kanske sen då. bye! :)



wake up honey..

Tja, ligger i sängen. har varit hos min moster idag och träffat min fina kusin. har inte träffat henne på hundra 2 år typ så det var nice. snackade om allt och lite till :) ska typ kolla lite big brother på datan och sen sova, hääääjdåå!


SJUKT jävla gammal bild på mej och min kusin. den bjuder vi på!


Just stop..




hej bloggen, den här söndagen har nog vart den segaste på länge alltså!
Bara sovit och kollat film med päronen.. Imorgon ska man dra till hudläkarn och fixa lite grejjs..
Sen blire bah chill hela måndagen med mamsen. aja pallar inte skriva mer. Bjussar på en skit bild..
Puss.

i'm the oooone!

Tja, tjarå!



lördagskväll :)

Hahaha chaa nbloggen är inte riktigt fullt nykter tyvvär. grymt rolig kväll med ida och elina asså! Har inte tträffat ida på hundra år asså men den bruden är så otroligt trevlig.. Grym kväll iaf! orkar inte skriva. bye

Tjena fucktards

Snackade precis med veronica i tele, nu snackar vi på msn så lyssnar självklart på musik. häääärligt, försökte sova förut men sen ringde veronica och nu är jag fett pigg ;p aja herrrrrrååååå!



hold on little girl.

tjaaaaaaa. hemma kväll idag. fett kul :DDD eller? näe. aja sitter i min säng och käkar godis och lyssnar på musik liksom nice. ska snart ner till min fiiiinfina broder och göra något tror ja. typ kolla film eller spela eller något. vi skulle ut med moppebilen förut men pappa bah det är tjooock halt på vägarna jao. så vi bah aja. skulle på fest idag men det blev inte så. smsade med veronica för en stund sen och hon och elina ska typ på fest med några pedofiler så jag kände inte riktigt att jag va på liksom. festa ska man göra med trevligt folk, som man liksom känner och så. inte några jävla pedofiler ;pPpPPPPpp


Bjuder på ännu en video, som gulliga camilla gjorde te mig förut (aa)


Det kallas att bjuda på sig själv!


Behind this castle walls..


CHA BLOGGEN! ångesten för mitt hår börjar lösa sig.. ska få låna löshår av hannah och sen ska jag kanske börja äta tabletter som ska hjälpa mig.. så skönt! mitt hår är as fräscht och skönt nu också! Aja idag var man i skolan och typ dog och sen drog man hem och vila lite och sen kom mami och papi hem med donken och god morotskaka! Som hannah gjort mig beroende av :/ .. Imorgons planer blir ju då att färga löshåret och fixa lite.. ska kanske sy in det på lördag så får vi se hur det blir. Sen ska man dra på träning och sen dra till tumba och göra en liten priiiiivat grej ;);););;);) .. haha nej men inget man vill ta upp här direkt :].. Men nu ska jag käka lite bilar och alldeles strax dra ner och se på BB sooooooooft! MEN HEJDÅ!


heeeeeeeeeeej




ssssskolan

tjaaaaa.sitter i datasalen med emely och typ gör något svenska skit. höhöh. aja måste jobba med det här nu så jag blir klar. pööss.


Haha random bild som jag ritade förut.

bullet for my valentine <3

Tre riktigt sköna låtar!







Don't turn around i'm sick and i'm tired of your face.

Jag är sjukt duktig har städat hela mitt rum :))) Är skit trött så ska typ göra klart det sista sen drar jag en slagg. Ska till skolan imorn mår bättre nu iallafall. Aja synes och höres..



skit..

   
har klippt bort nästan hela håret.. kolla vad kort!!?!??!?!
ÅÅÅÅÅNGEEEEST!


It's you and me..

Borde plugga, men gör jag det? svar nej.. Orkar verkligen inte det stannar endå inte i mitt huvud. Går in på ena sidan och ut på andra liksom :) Gjorde en ny design lite fort sådär. Ska kolla på big brother nu. på datan asså. har missat massa.. aja skriver väl sen antar jag, om jag orkar. Måste fan plugga sen så vi får se hur det blir ;p


Talking to the moon..!

TJA bloggen! Hur måååår ni? själv mår man tooooopppen! idag skippade man skolan och drog till min syrras skola och färgade håret. fick inte den färga det jag ville för då skulle jag tappa håret.. så jag fick en annan snygg röd färg! och det vart nice! sen när jag kom hem fick jag flipp och klippte av mig håret som ni ser på bilden. Blev ganska nöjjd förutom att det är helt ojämnt.. men det ska min syrra försöka fixanär honkommer hem.. Vad tycker niom mitt nya korta hår? (aa)
Snaart kommer min syrra hem och då ska mamma hämta oss och vi ska dra till skärholmen för min syrra skulle fixa en sak te kevin tror jag. Så jag ska se omjag kan fixa hem någon tröjja eller någooot nicee fynd!Aja nu ska jag vila lite innan dom kommer! Kyss på er!

Castle walls...



så jävla bra

Massa minnen. Lyssnade på den här jävligt bra låten typ hela tiden förut.



t to the ja

Ligger i sängen och mår inte braaaa. Vaknade i morse och mådde skit illa så drog inte till skolan. Men ska dit imorn för det börjar gå över lite nu. Ska plugga lite so nu för vi har prov på fredag och jag kan fan ingenting så det kommer gå åt helvete.


Daniel leker jesus och är ute och går på vattnet, inte alla som kan det. Han har övat ett tag :))

du har lärt mej att va stark och kämpa på

Du är det bästa jag har hjärtat!



Don´t stop believin!

 
( ett års gammal bild typ tror jag :] )
Cha bloggen, har vart lite nere efter allt man fått höra om vad folk säger och lalalla.. jobbigt.. Alla tror man typ är dum i huvudet för att man vart helt borta på EN jävla fest.. som gick lite snett för mig.. Pallar inte ta upp skiten. Så vi skippar det :).. Idag har man bara vart i skolan och chillat med elina och sen imorgon ska man dra till min syrras gymnasium och typ färga håret med elina. Ni får se vilken färg man valt imorgon kväll eller något ;)! Ajaa nu ska jag dra ner till teven med syrran och typ chilla med något mumsigt! CIAO!


pallar inte trycket liksom :)

Tja är jävligt tpl, allt går bara neeer ner och fortsätter ner. pallar inte berätta varför, massa problem inom familjen som dödar mej sakta men säkert, tänker inte ta upp det här. Aja ska duscha snart när vårat fucking varmvatten är tillbaka.. ställde mej i duschen och BAAAAM typ skriker för FUCKING ISKALLT vatten bombas ner på mej. började gråta seriöst typ sprang ut ur duschen och nu sitter jag här. Tjaråååå!


Bild från i somras när jag precis hade kommit hem från grekland :)
Nej den är inte seriös.. :)

tja, skjut mej, tjarå.

Först ska jag bara berätta att jag är jävligt trött på min familj. Funderar på att byta ett tag, någon ställer upp? Ingen? Ne okej..

Har varit men veronica och johan idag nice. Orkar inte berätta vad vi har gjort. Ska sova nu, tja.




Gaaah så jävla braa!!

...

Jag pallar inte med allt ert snack längre.. Jag har inte gjort er något..

-

Jag önskar jag bara kunde få dig vid liv igen..
Bara spola tillbaka tiden till då det var vi & aldrig trycka på play.
jag saknar dig otroligt mycket..
1995-2010.. R.I.P <3!


wiho!

   
CHA BLOGGEN! är på jättebra humör ikväll känner jag :D . Idag spenderade man dagen med hannah.. vi åkte runt och letade solarium och solade på två olika ställen så nu är vi bruna men hannah är neger XD! haha, imorgon har jag studiedag så ska dra upp tidigt och duscha av mig söta hund och sen ska jag fixa mig och dra till hannahs skola och vara där tills hon slutar! kul kul, vad gör man inte för att träffa den bruden (aa)? haha nej men nu sitter jag här skiiiit varm och typ chillar galet med lite skön musik i lurarna. Livet leker och jag är cp lycklig! Puss på er alla! :]


Bara för att jag är så jävla arg.

Åhh jag är så arg, så jävla irriterad på en person. Hatar alla just nu. Verkligen FUCKING ALLA! Fyfan asså, folk är så jävla respekt lösa så jävla äckliga och så jävla sviniga. "ååhh jag älskar dej, du är mitt allt" Men ellerhur, så jävla mycket skit snacka hela tiden. Är så jävla trött på er nu, era jävla blickar när ni kollar snett, erat jävla skit snack hit och dit. Erat jävla sett att kalla mej massa saker, kalla mej hora om ni vill, för jag bryr mej inte. Jag är ingen hora det vet jag själv. Äckliga jävla ollonskallar. Kalla mej vad fan du vill men det är fucking inte jag som springer runt och försöker med alla. Varje jävla brud du träffar försöker du med. Du vill ha ett jävla ligg av alla du försöker med men lilla gubben. Du har fortfarande inte fått något. Inte efter 17 år. Synd jävligt synd. kanske borde tänka på vad du håller på med egentligen? Du är så jävla failad, riktigt jävla KEFF! Bara så du vet det, man märker på dej direkt vad du är ute efter. Aja lycka till ditt jävla ufo :)

I love you..



CHAAA BLOGGEN! vad gör ni då? själv sitter man och chillar gaaaalet! Är på otroligt bra fest humör men det blev tyvvär ingeting idag! synd.. Har sminkat mig lite extra och klätt upp mig lite och så och tagit lite bilder som jag kan bjuda på lite då och då ;) .
 Om ni kollar på mitt förra inlägg är jag väldigt lång och när jag har klackar så blir man ju otroligt lång men jag älskar det! så snyyyggt.. synd bara att man inte kan gå så ute då blir man ju fan som en jätte bara för att alla måste va så små.. -.- fast det var kul och sticka ut lite rejält på kryssningen då man va kanske 2m ;) aja slut snackat om det! Nu ska jag gå och hämta min glass och tjocka mig lite! Kyss på sjärten!


Shake it !


nu äre fest!


oh darling don't you ever grow up?

Tja sitter hemma hos veronica hon sminkar sig och tar kort och jag sitter här och skriver och lyssnar på musik hihih. Vi ska snart möta elina och sen ska vi dra till tumba wooowowowow PAAAAARTYYY!! Eller..? ;) Haha aja ska ta massa kort med veronicas kamera nu. ni kanske får se dom sen någon gång :)))


Tonight i'm fucking you..

Tja sitter och lyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyssnar på musik, ska snart sova typ. Ska dra till veronica typ klockan 9 imorn man bah whaat??!! Nej men vi ska göra lite saker typ.. Kanske slaggar där också venne. Har skickat typ 50 sms till henne men bögen vägrar svara, biatch </3.. Aja herrrrrååå.



Johan Wallsten

Här har du bra musik!



jaaaapp



fittttttTTAAAAA

Sitter hemma hos elina, hon fixar sig och jag sitter här. Ska snart ut och träffa några och sen ska jag dra på träning ikväll. Kanske ska träffa Veronica sen också, får se. Det är knaaas. Aja ska dra ut nu. Tjarå..



RSS 2.0