You deserve much better than me.

.

jag eeeeeelskar dig



holyshit

Tjaaaaaa, är aldrig hemma så jag kan aldrig skriva, då vet ni :) igår var vi på cup, vi kom 4a, sen drog jag till salem och var med några, kom hem vid 1 eller något. Idag var jag i skarpnäck och kollade på matcher. Ligger i sängen och lyssnar på musik just nu, ska snart gå och ta bort sminket och sova för jag är sjukt trött.


pinsam snubbe

HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! *dör*

@ elinas place

Tja sitter hemma hos elina nu, hon duschar. var sista dagen på praoN idag, fett nice. Assötaste lilla lova började gråta för hon inte skulle få träffa mig mer, fett söt (a) ska träna ikväll, iallafall försöka, är fortfarande sjuk och har galet ont i halsen. menmen i helgen är det cup som gäller får se hur det går, pallade knappt ta mig från bussen till elina kunde fan knappt andas när jag kom fram haha! aja ska kanske dra ut och träffa william sen eller något, eller om han kommer hit. Fast elina är jääättesjuk stackarN. Nej men nu ska jag dra, hörs, hejjs!



you're all I dream about



hold on little girl.

Hejhopp, har precis fixat mig eller något sånt. tar en senare buss idag för jag pallante springa till bussen så det så :) sitter och lyssnar på musik och har precis plattat håret som jag gjorde helt i onödan eftersom att det ändå kommer bli helt fuckat när jag går ut, skit samma :) ska vara med william idag också. det är han som skriver allt inlägg som är helt cp hehe! men iaf så kommer jag nog inte skriva något mer idag, kanske ikväll. puss och kjam


<3

-

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
Men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.


One time for my warriors,my lah smugglers and all my buffalo soldiers.

Idag har jag inte gjort ett piss emocutcut... skär mig själv ibland :$ wops.. nu skärde jag mig sj i pulsådern hejdå världen..


Fast nu var det ju inte så , sitter o dunkar musik och har slickat hannah i pannan  hela dagen ;$ hithihi<3

får ja chans på dei [ ja ]  [kanske  ] [nej  ] (A) <3

klaaaart du får (a) ♥



naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw
vänta bara på sovstunden på dagiset ♥ (A)

love u ♥

I love u too



one night stand, vf inte två nätter för älskling :)? <3

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hora kom precis på att vi har massa läxor och skit, fuck skitsamma :)
HÄHÄ! aja men hej :) har ingenting att skriiiva. men ska kanske börja med den där dagboken då? hehe eller? nä. något skit vi ska göra på svenskan under praoN. pallante asså, ligger efter som fan, finns inget att göra åt saken. får ändå inte bättre betyg om jag gör skitN (Y) + världen går ändå under 2012 då löser sig allt! hare bra puss!


hahah men söt jag var.
KLART DU VAR ! :)

motherfucker's

tja. jag älskar dej hannah :) <3
tjaaa. jag älskar dig också william (a)
men jag ska sova för jag är as trött.. undra vems fel dt är (a puss <3.


:$

Du är bästast i hela världen hannah puss min soet' (a  // 3 års spiderman lånet... :'$ <33

I'm Awesome.

Idag har jag varigt med Hannah daah, omg vad kul vi hade vi festade hela dagen och partyt pågår fortfarande i mina byxor. hihi skoja lixom dah. -.- ? vad tror ni om oss shit fkin duckfuck ? :s. Iallafall idag har jag varigt och köpt nya byxor och ett linne som var så HOTT! jag vara bara tvungen o köpa linnet, Pappar betalar såklart vet ju alla lixöm? <3 aja hejdå nu ska jag dunka musik och fortsätta festa hare så bra hejdå. GLÖM INTE MEJLA GÄRNA IN FAN BILDER



cuz i'm awesome ;)

s-s-s-sova

Tjajajajajja, ska sova nu. pallar inte berätta vad ja har gjort idag. var med lulle veronica william och linus. skojj. herrrrrrrrrrå :D

Pina colada boy, you make the girls go ahh!

hejsan, kvällen igår var så gaaalet nice. drog först och träffade william sen drog vi och träffade elina, pontus, linus och typ 700 andra. sen drog jag och william till rönninge och träffade veronica och lulle för vi skulle till någon fest. sen drog william så jag veronica och lulle drog på en fest i nytorp och hade sjukt kul, sen vid klockan 1 eller något drog jag tillbaka till salem. typ klockan 2 var jag hemma hos william iaf och sen var kvällen slut. körde riktigt hårt igår, alla var så jävla taggade och bara festade galet. grymt ;))) Aja ska fixa mig nu sen ska jag till william (a)



RSS 2.0