Yeeeeeeeeeey!!

Min och Veronicas låt!! ;)




Älskling jag vet hur det känns.

Tjaaaa sitter i sängen duschade för en stund sen. har lite halv damp för att det inte går att ladda ner filmer. jävla skit.. Aja jag som hade tänkt att kolla på film hela kvällen, men dom planerna kraschade ganska snabbt. Sitter och snackar med några på msn. planerar helgen med veronica, FEEEEEEEEEEEETTTTTTTT TTTTTTAAAAAAGGGGGADD!!!!! Åhhhhh hatar att det är så långt till nästa helg när helgen precis är slut :((


Jag längst fram med en stor vit ruta över facet.. Lina och Micka bakom :D

helvetes jävla..

Tja.. vi förlorade matchen fett syyyyynd. Menmen det kommer fler matchen viiisst? Ska käka snart och sen ska jag duscha och ha massa hårinpackning och ansiktsmask och grejjer.. Niiiiice, känner mej så jävla sliten efter den här helgen asså. Fast jag bara va på fest i en timme typ, drack inget eller någonting. Skumt :) Aja nu är käket klart så ska draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Det var en gång en liten fjortis, ja en fjortis hon bodde på landet och Hannah hette hon :))))

vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram ;$

Hej igen! har så jeffla tråkigt här asså.. Mina svampbob hörlurar värker och jag har ingen att snacka med! Kul ? nej tror inte det va -.- ..
Försöker ladda upp bilder på facebook men det går inte bra alls..
Står bara att den misslyckades..så får ta lite gamla bilder och lägga in. Som jag  faktiskt inte fixat på mitt fotoprogram! Funtar på att göra en liten bildbomb med hur jag förendrats genom åren.. Men vet itne riktigt om jag pallar det just nu. Vi får se hur jag gör.. Förresten det där med designen gick fan inte bra alltså så , Om det finns någon sötnos av våra läsare så kan ju den kontakta oss ? :)
[email protected] haha ignorera namnet .. gammal msn ifrån 5;an typ ;)
Men nu ska jag chilla gaaaaalet och fortsätta tråka. PUSS PÅ SJÄRTEN!


äckel..

Chaa bloggen! Idag skulle jag vart med hannah men hon sov bort hela dagen och sen när jag skulle komma till henne fick jag inte åka iväg för pappa för han sa att mamma ville snacka med mig så jag går och lägger mig i sängen med ytterkläderna på och somnar.. sen vaknar jag och tar av mig dem och går o lägger mig igen tills pappa kommer och väcker mig att det är mat.. -.- , efter jag käkat gick jag till datan och ingen snackar med mig ju.. så jäääävla irriterande.. men imorgon ska jag ju ändå dra till hannahs skola och sen drar vi på träningen också :] ! men nu ska jag sitta här och tråka väntar tills hannah ska logga in så jag kan snacka med henne.. Aja PUSS !


I lost it somehow

veronica kommer inte. hennes mamma ville snacka med henne om något, tror om det i helgen. så hon fick inte gå ut :( har precis fixat mej så nu är det bara att tagga till galet. Aja nu måste jag käka lite. men skriver när jag kommer hem. Haaaaaaaaare king! :)


bild från 09 (?) Linda och jag iaf på solbryggan <3

wooowoowow

Tja, sitter och snackar med veronica i tele, hon slutade precis så hon är påväg hit. har precis sminkat mej så ska bara fixa håret typ. Vi ska ut och träffa boooysen fast kan inte vara med dom så länge för jag har ju match sen. Aja nu måste jag fixa mej. Skriver sen. pooooooss och kjaaam.


Hehehehehehhehehehehehhehehhhhhhhhh.... venne vad någon bild tyyyyyp

yeeey nästa helg är det helg igen!

ligger i sängen och messar med sötnosen. myyysigt och kollar lite på teve :) Har faktiskt ingenting att skriva om men har feeett tråkigt.. är ju ledig imorn så behöver inte gå och lägga mej tidigt heller.. tror jag ska gå ner och kolla på film eller spela med min brooooor och snacka lite skit.. yeees. aja nu ska jag rulla vidare. skriver mer imorn. HA DET SÅ JÄVLA KUL I SKOLAN IMORN DÅ, SUCKERS! hihih..



Fler läsare än kissie snart

Solsidan nuuuu!!! :D


GRYYYYYYYMT!!!!

Du är utomordentligt, förbaskat, fruktansvärt, jävla snygg!

Tjaaaaaaaaaaa sötnosar! Sitter och lyssnar på musik och snackar med frugan på msn. Har precis tränat i en timme typ så ska typ duscha snart, nice! :D imorn har jag ingen skolan så drar nog till salem till veronicas skola och glider runt där :) sen på kvällen har jag match i gubbängen som veronica inte får vara med och spela, det är 96 match och hon är ju 95a. Aja skriver senare, puss! :)))




MUUUUUUSIIIIIC !!


My Feelings For You..

 
CHA IGEN! har precis pluggat klart lite matte så nu är jag ikapp igen! Känns otroligt skönt.. Säger bara en sak att hela den här dagen suger kuk.. har bara suttit inne vid datan eller sovit och ingen i familjen pratar med mig heller så sitter här ensam och tråkar.. Ska nog snart gå och kolla Solsidan ensam också.. Soft. Imorgon är det skit skola också slutar vid typ tre och hannah ska kankse komma te min skola. Då kommer det bli mycket roligare! Nu ska jag kolla runt lite på facebook och tråka! CIAO!


fanfanfanfanfanfanfanfanfanfan..

Har klippt av ca 10 cm på mitt hår. faaaaaaaaaaan!! det behövdes men fan vad fult det är!!!!

The best part of me was always you.


Veronica, du är världens bästa!

Hej på er. är sjukt trött har varit vaken typ hela natten och legat och tänkt på veronica, va så jävla orolig.. kan berätta allt från början. hon drog på fest hos min kompis, jag kunde ju inte följa med för jag har utegångsförbud :( aja så ringer jag till veronica och massa saker och hennes mobil va inte på, så jag fick panik och trodde det hade hänt något. men jag visste ju vart hon va så klockan 12 typ drog jag dit och tog hand om henne och försökte få med henne hem, men hon ville inte.. så jag gick ut, ringde hennes föräldrar.. förlåt för det igen gumman! men eftersom att jag har utegångsförbud kunde jag ju inte stanna länge. och jag va skit orolig att det skulle hända någon för hon inte hade batteri i mobilen så jag visste att jag inte skulle få tag på henne, det va därför jag ringde dom.. iaf sen går jag in igen och snackar lite med henne och säger att jag har ringt hennes föräldrar. så snackade vi lite, och jag va där i en halv timme typ. sen va jag tvungen att gå, jag lämnade henne där. och när jag kom hem smsade jag med en kompis som va där, han hade inte druckit, inte mycket iaf så han sa att dom tog hand om henne.. jag älskar dej veronica! så jävla glad att jag har dej <3



-


hej igen! , nu har man fått snacka med hannah! så skönt..! nu återstår bara mina föreldrar som kommer ha rå damp på mig.. men sånt man får ta när man ger sig in på sånt ;] . Sitter iaf just nu och chillar , vilar lite ifrån igår kväll och snackar med hannah. Hon är världens underbraste säger jag bara! Älskar henne otroligt mycket! <3
Ska vila lite vidare nu.. PUSS PÅ RUMPISEN!


kuuuuuuuuuuk!

Hej bloggen! Igår vart det inte som jag tänkt mig.. drog iväg på fest med tre kompisar. Drack vodka och flippa ur.. Hannah kommer dit fast hon har utegångsförbud föör att ta hand om mig.. Plus att jag drog dit fast jag bara träffat dem en gång lixm.. muppat. Iaf ville bara säga förlåt till hannah för allt jag gjort :( .. Hoppas du inte är sur på mig :(.. Jag älskar dig. Smsa mig när du ser det här! <3


--

Hej bloggen, Nu har jag nog börjat bli ganska bra med det här bloggandet ändå ;] .. Igår så var jag vid flottsbro med klassen och andra nian och dt var nice förutom att jag skulle försöka lära mig att åka.. ett blåmärke , skadad tå och två skrapsår.. lite man får tåla. men nice var det iaf! Idag är ju det lördag och jag vette fan vad jag ska göra. Jag brukar ju spendera helgerna med min man hannah så det suger ju att hon har utegångsförbud.. :( Och sen är ju min pappa uppe i fjällen så jag ska nog sitta hemma med min mamma och mysa antar jag. Jaja nu ska jag fortsätta lyssna lite musik och kankse försöka fixa designen :) PUSS !


Your fucking perfect.. to me.

Tja, kom hem för en stund sen, skolan va nice gick bara runt och käkade typ.. Ska platta håret nu och sen ska jag och pappa och hans kompisar typ dra till något ställe. kanske skriver sen, hörs.


Fett söt jag e :')

får fliiiippppp!!!!!!

Har gjort typ 500 videobloggar men dom fuckar sönder och ljudet dampar och allting.. så de går inte att höra vad jag säger. aja skulle bara berätta det för er. tjarå, sug min lilltå jävla äckel..

this is what dreams are made of

Tjaaa, duschade för en stund sen nu sitter jag i sängen och doppar mina morötter i dipp.. ;p Asgott. Matchen är inställd imorn, för det är typ asmånga sjuka, fan jag som va fett taggad :( aja får spara det tills måndag när vi har match :) Ikväll händer ingenting, har ju utegångsförbud och måste gå och lägga mej ganska tidigt, ska ju vara i skolan halv 10 imorn. Särskola.. -.- aja ska kolla om det är något bra på teven nu kanske skriver lite senare :)



Känslor är gratis.

Tja slutade vid 12 idag, drog hem käkade, har suttit och kollat runt lite på fb och sånt :) Är sjukt trött och har träning ikväll från 5 till 8 niiice.. ska nog sova en stund innan tror jag. Imorgon börjar jag halv 10. Sen har jag match klockan 1 och samling 12 så måste dra från skolan typ 11, sen hem och käka och tagga till matchen. aja hörs :)

Jag älskar er tjejer

You'll always be my hero.

Veronica hjärtat, du vet att jag finns. Du kan prata med mej när du vill, du kan ringa klockan 4 på natten om du vill det. Finns i alla lägen gumman, jag förstår hur du mår och vad du har gått igenom.. Det är inte lätt jag vet det. Jag har varit där själv. Jag älskar dej min finaste fru <3

En otroligt fin video! Som en av hans bästa kompisar gjort..


David.. jag kan fortfarande inte förstå att du faktiskt är borta.. Saknaden av dig är så jävla enorm och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. För ett år ungefär sen var du min pojkvän.. Alla minnen vi har tillsamans, jag vill bara tillbaks. jag vill ha dig vid mig.. Jag vill ha dig här på jorden.. Alla meddelanden finns kvar på min facebook där du skrev att du aldrig skulle lämna mig.. men vart fan är du nu då :( ?.. Jag ville aldrig att det skulle bli såhär.. Att gud kan ta en sån fin person som du.. Förstår bara inte.. Fast jag skrev till dig " dör du så dör jag! " så ska jag istället leva för dig.. jag lever varje dag fullt ut för din skull.. Du kommer alltid ha din speciella plats i mitt hjärta.. JAG ÄLSKAR OCH SAKNAR DIG OTROLIGT MYCKET DAVID PERSSON!! :´(


Baaaajs.. är inte nice!

CHaaaaaa bloggen! Idag gick jag i skolan och sen var jag tvungen och dra till tandläkarn och sen vårdcentralen. Kul! fast ne.. Iaf efter det kom Kim hem till mig typ och vi körde lite cod och sen drog vi ut med snowracern och åkte lite. RULIGT! Men sen skulle han hem.. och nu har jag fasnat på en låt han sjöng :(.. Iaf... snackade nyss lite tele med hannah och vi försökte hitta något att börja på. Gymma ellr poledance .. men dt verkar inte gå så bra.. :p men vi får leta vidare. Nu ska jag dra och duscha och sen natta för dagen.. för imorgon ska jag dra till flottsbro med skolan och åka skidor.. inte lyckat. MEN CIAO !


Döda mej långsamt..

La mej precis i sängen och precis när jag la mej får jag ett sms och mobilen ligger i min soffa.. ASSÅ JAG ORKAR INTE! Ska försöka ta mej upp och kolla på det snart. Har så jääävla tråkigt, asså :(( Är astrött så vill bara gå och sova men det kan jag inte göra för då vaknar jag vid 4 halv 5 inatt och kan inte somna om.. Så blir det ALLTID. Fett ovärt.. Ska träna eller något nu iaf, vill ut och springa.. Men ne för jag har utegångsförbud?!?!??! Jävla hora.. Aja ska göra några armhävningar och träna magen nu.. Japp jag satsar till SOMMAR 2011 WOOOOWOWOW!! Fyfan vad jag lääääängtar sommaren kommer bli så jävla AWESOME!

Sommartider hejhej sommartider.. Jag är bruuunast!! :DDDD

vilket liv man har


I'd rather fuck you

Jag såg dej, jag ville ha dej, jag fick dej, jag tyckte om dej, jag älskade dej, jag förlorade dej, jag saknar dej..

TJAAAA bloggen. Ska typ käka snart MAAAT <333 Obeskrivlig kärlek :') Har inte gjort ett jävla skit sen jag kom hem. Typ vandrat upp och ner, fram och tillbaka, från datan till teven till kylskåpet, till datan och tillbaka till teven.. Livet är vääärt :)) Aja ska käka nu. Bye biatch..


Gotland 2010. Lite lagom brun sådär.. GE MEJ SOMMAR NUUU! :@


<3

Ni är det bästa jag har.











De går bra nu kompis


h to the ej

Har suttit och ritat i någon timme typ, kuuuuul.. bara för jag är så snäll langar jag en bild också.


Laaaaady gaga. gjorde om hennes ansikte lite och håret mörkare (a)

Angels lie to keep control

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik och snackar med lite folk. Min mobil fick precis värsta rycket, de funkade inte att trycka eller någonting, gick inte ens att stänga av.. Så fick ta ut batteriet och nu funkar allt som det ska igen. Fick lite panik ett tag.. Har SJUKT ont i magen.. Sitter här med fetaste godispåsen och bara f.r.o.s.s.a.r..


Världens finaste..


HEJ!



.

I was thinkin about him, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, it was only just a dream.

Tanken på att han inte älskar mig längre.

.

It kills him inside.

SHOOO.. Ligger i sängen och funderar på meningen med livet. Nej men ligger och lyssnar på musik, snackar med folk på fb och messar med baby <3333333 Veronica söker pojkvän! Alla söta pojkar smsar henne nu! :)


Back to the beginning.

Kom precis ut från duschen, har smörjt in mej och fixat lite.. Är sjuk trött så ska nog lägga mej i sängen och kolla på teve och käka glass. Fet? jag vet :)) Är hemma själv, så jävla ttttråk! Brorsan är och tränar och pappa också. Wowowowowwwwo. Aja nu ska jag dra, kanske skriver sen. Eller imorn :) JUSTE jag laddade ner cod till mickas mobil typ förra veckan OCH JAG VANN HELA SPELET IDAG! SÅÅÅÅÅ jävla grym!!

Bara för hon e så jefla soet, eller vad säger ni?

LOVE YA !



Hannah Andersson ,
Hjärtat du är det bästa som någonsin hänt mig.
Jag älskar dig något enormt & jag hoppas vi fixar allting nu..
Utan dig existerar jag inte , du är som min lilla drog som jag bara inte kan klara mig utan.
Du & jag emot världen , inget kan skilja oss åt. Älskar dig mannen! <3 ;$$$$


Vem e sämst?

Jag :) utegångsförbud och grejjer, nice! hela helgen förstörd.. hatar mitt liv!!! :( nej driver. sitter och kollar på teve just nu kom precis hem typ, har varit och handlat, köpte glass :D:D:D:D:D Imorn ska ja till tandläkaren vid 3 typ.. Spänna tandställningen. KUUUUUUUUL! Aja orkar inte skriva mer, nås på lur eller på fb och msn.. och skype (a)

Hahaha oj.. glömde att publicera inlägget ;pP
Aja här får ni det 2 timmar senare iaf :D


HAHAH.. Hans i lördags. Han kissar :)

skithååååla.. !

Chaa bloggen, Hur mår ni? ;) själv mår jag lite sådär.. fick gå hem ifrån skolan idag för illmående och huvudvärk.. undra varför hannah ;) ? haha. nej men just nu sitter jag och pratar med hannah och lite annat folk med musik i lurarna! Det har vart lite trubbel bubbel idag om vad som hänt i helgen och jag tycker det ska hållas utanför bloggen.. (Y) Men nu pallar jag inte blogga mer! bjussar på en bild! PUSS !


för världen är du någon, men för mej är du världen.


ingetliv.se

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm. 
[ ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. 
[ ] Jag har en tatuering 
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[/] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.


ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat en moppe.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[x] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.



DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[/] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[ ] Jag har vaknat gråtande.



DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[x] Jag har sett någon dö.
[/] Någon nära till mig har försökt begå självmord.


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[/] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

bring it on

jag har brytit tån! :( mår illa fyfan gårdagen va viiiiild galet nice men har skämt ut mej som fan, men de får vi leva med :)) aja skriver mer när jag mår bättre. Kyss och smek sänglek.


Videoooooo :)


heheh


20.32

Hejhopp. Kom hem för en stund sen, träningen gick bra. Nice! Drog hem, porrade mej i duschen och här sitter jag nu.. Har precis smörjt in mej med en body lotion som jag har fått av Veronica, gulle! :D Hon traskar nog hitåt snart skulle jag tro. Mycket mysigt :)


JAAAAAAAA JAG ÄR KORT! vad vill du?!

du är ful.

Tja sluts.. Aschill dag har det varit, inte gjort ett skit, spelat cod på mikaelas mobil heheheh.. Jajamensan, ska ner och käka snart, är F1 jävla hungrig :))) allt den här bloggen handlar om att jag ska äta :)) men de är väl kul? ja de är det. "HEEEEEJ! hej.. HUR MÅR NI?! bra.." MUPP!!! öhum ja men känner att de här blev ett väldigt ovärt inlägg men de gör inget. HERRÅ!


Fin jag är :')

Orkante.

FEEEEEETT TRÖÖÖÖÖÖÖTTTTT! Ont i magen så tror jag kommer svimma.. Mår fan inte alls bra idag :((( menmen bara kämpa på fredaaaag föfan :D:D:D:D:D:D inte för att de är något speciellt med de men ändå (: aja nu ska ja ner och käka lite så kanske jag mår bättre sen :)


Mjaou.. haha bildbrist :))

hoehoehoe..

CHA CHA BLOGGEN! Sitter nu och lyssnar muuuusic på spotify och snackar lite med axel och chillar lite sådär ;] .. Ska snart logga ut och lira lite cod med syrran och sen natta för dagen.. Imorgon har man sovmorgon till kvart över tio ngt sånt (Y) men slutar tyvvär vid fyra då... fyfean.. men sånt får man stå ut med :3 Jag är otroligt uttråkad just nu och bläääääääääää!!! ska försöka göra om lite bilder så jag kan lägga upp i bloggen.. eftersom jag har ett bajs program som gör om bilderna till typ ngn anna kod jag vette fan... xD
Ajaaa nu ska jag dra.. sista inlägget för dagen. CIAO !
( hääär kör vi på en fjortis pic sen långt tillbaks.. med millan ;] Brunetto där jue! )


..


Så jävla ofattbart att du aldrig kommer komma tillbaks...
Vila i frid David Hans Johan Persson ! Love u..
</3


gooooodkväll bloggen!!!

Sitter och snackar med skönt folk på msn och kollar lite halft på simpsons :) har asont i ryggen för jag har suttit och ritat i flera timmar. Jag och frugan har ont i huvudet, då vet ni.. Ja, har inte så mycket att skriva.. Börjar 9 imorn har äcklig tema-vecka.. Så vi har typ inga lektioner, slutar 2 och har träning på kvällen. Min börjar innan Veronicas så jag tränar drar hem, duschar och när jag är hemma och duschar tränar Veronica och sen drar hon hem och duschar och sen... venne, hon kommer hit på något sätt.. Sen blir det att sova TIDIGT! Det vill säga inte ligga och snacka i tele med alla våra pojkvänner hela natten. HÖR DU DET NU VERONICA??!??! Sen sova några timmar, sen upp typ vid KLOCKAN FUCKING 6 PÅ MORGONEN!! Sen klockan 7 sätter vi oss i bilen och rullar iväg.. WOOHO! 


H3h3h3h någon gammal, gammal, MYCKETgammal bild..

``

nämen tjenare! Nu ska jag försöka skärpa till mig med det här bloggandet alltså! Sitter iaf just nu och snackar med hannah på MSN och dampar lite på mitt internet som fuckar sig hela jevla fäking tidn.... irriterande!! Säger bara att den här datan kommer ligga i småbitar snart -.- ! damp? såklart....  hmm.. imorgon har man träning och efter den ska man hem och dra en dusch och sen ta sig hem t hannah min. Sen på Lördags morgonen så drar jag och hannah mot leksand... nice!! kanske bloggar mer sen är inte så bloggsugen just nu. :] PÖSS PÅ GÖTTEN!
( gamal bild på mig råå )


Kladdkakan blev bränd..

.

Your body's talking dirty

Tja, kom hem från skolan för typ en timme sen. Slutade halv 2 SÅ JÄVLA NICEEEE!! Har kollat på film och snackat hela dagen i skolan, inte alls ansträngande :) Imorgon är det träning som gäller och på lördag äre match.. NEEEEEEEEJ DE ÄR DET INTE!! För jag och Veronica ska till LEKSAAAAND!! Wowowowowoowwwww, taaagga. Kevin here we come! Ska ner och göra en kladdkaka eller något nu.. Så jävla HUNGRIG!! Och assugen på något brunt, varmt och kladdigt.. (a) ;pP Höres och synes hörrni :)



hömie hömie

chaaaaaaaa bloggen! nu sitter jag äntligen vid en data (y) och tänkte uppdatera lite snabbt. ;] Jag ska alldeles strax t skolan och tråka..hade lite tid över så jag satte mig vid datan thihi busigt..nej men iallafall så är min helg planerad och jag ska dra upp till leksand med hannah HÖHÖ! nice ska det bli ;) Men nu måste jag dra för ska ut med lilla vovsisen också. PUUUUUUUUSSSS !
( hon är inte så stor ;oooo !! )
 


fan

Inlägg raderat!

Jag hatar att jag älskar dej och jag älskar dej så mycket att jag hatar mej..

haha bra, blir mys ;) <3

TJAAAA sitter i skolan och tvättar fötterna.. ;DDDD Har eget arbete men är klar med allt så kände att jag kunde göra ett litet inlägg sådära.. www.mongomjolk.blogg.se AAAASGRYM!! Kolla in den! AAAja ska tagga nurååå hejdå sluts ((:


Vem e katten?

TJAAAAAA BLOGGEN!!!! kom precis hem från tumba vi va på någon grej med klassen.. SÅ JÄVLA TRÅKIGT!! nej drev lite halv kul :))) messar lite med veronica just nu, planerar helgen, wooowowoww. har träning ikväll ocksååååå. men nu ska jag ner och käka för jag svälter ihjäl, va äcklig fisk i skolan.. äckligt, SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!!


Någon bild från helgen.. mycket fint :))

vet du?

jag älskar dej.

Vad gör vi?

NU KÖR VI!!


eheheh

Hej bloggen. Förlåt om jag knappt skrivit ngt i bloggen men sitter knappt vid datan .. Och jag tänkte blogga via miobilen.. Och nu hitta jag äntligen hur man gör :-) . Juust nu har jag svenska lektion och vi läser ondskan .. Högläsning skit tråk.. Pusss! <3

varför blev det såhär?

Tja, kom typ precis hem från veronica. ska lägga mej i sängen och dö. tjarå.



In the end it doesn't even matter

Nuuuu har frugan vaknat, hon har ont i kroppen för hon skottade igår (Y) Hon ska bara fixa sej sen drar jag och träffar henne. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske träffa någon eller lira black ops som vanligt typ ;p



Asså aa..

Veronica sover. Jävla mupp... </3 får väl sitta här och vänta på att hon ska vakna då??!?!?!
Japp så får det bli :))



I just died in your arms tonight

ne fyfan asså inte okej.. Fan vad jag skriver i den här jävla bloggen asså ;o de går bra nu kompis..
Nej men vafan ska fixa mitt hår nu. Kläder orkar ja inte fixa, blir naket idag.
Ska messa veronica också för det har jag fortfarande inte gjort (((:
Heeeeerrrå!!!


Hetaste jag har sett. Önskar mej honom i födelsedagspresent.

I can't get away from you

Tjaaaaa bloggeeeeen!!! Gick upp vid 9 och började fixa mej så har sminkat mej och käkat. Ska möta veronica typ klockan 12 halv 1 någon gång så ska smsa henne snart :D Fan vad hon suger på att blogga asså, hon har skrivit ett, ETT jävla inlägg! Menmen.. Aja pallar inte skriva mer, har ont i huvudet så vet inte vart jag ska ta vägen..


Jag och Mongoela. :D

One of us is going down

Duschade precis så nu är man fräschare än fräschaste fräscharn'.
Imorgon ska jag träffa Veeeronica, har inte träffat henne på aslänge så de blir säker nice. Drev, jag va med henne igår.. Jaaapp iallafall vi ska ragga booys för vi har tröttnat på dom vi har :))) ska försöka få med henne till stan också, needing en tröja.. nu orkar ja inte skriva mer. Herrå fuckface


Fake a smile.

I remember every word you said..

TJAAA!! Sitter i min säng och chillar som aldrig förr.. Frugan har fått oss till att börja blogga. Inte min grej så förvänta er inte förmycket era fula jävlar.. nee driver, skitsamma bye bitches!

Min pojkvän. :)

hum(?)

Tjeeeeeena skitbloggen! nu har jag och min fina man skaffat en blogg som vi ska försöka uppdatera så mycket vi kan (a).. Designen får vi se hur dt blir med.. om dt kankse finns ngn gulleplutt som vill firra en åt oss så kontakta gärna oss! Pöss på rumpen!
( Muppen jag själv :) )


RSS 2.0